«Στα πρώτα χρόνια στο επάγγελμα...» - Ο Γιώργος Αμουτζάς αποκαλύπτει για το πρόβλημα της υγείας του

Όλη η συνέντευξη στην Κυψέλη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Στα πρώτα χρόνια στο επάγγελμα...» - Ο Γιώργος Αμουτζάς αποκαλύπτει για το πρόβλημα της υγείας του

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6 ο Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Κυψέλη» και μίλησε για όλα όσα πρόκειται να δούμε στον «Σασμό» λίγο πριν το μεγάλο τέλος. Επιπλέον ο ηθοποιός μίλησε ξεπερνώντας τους ενδοιασμούς για το πρόβλημα της δυσλεξίας που αντιμετωπίζει.

Ο Γιώργος Αμούτζας αποκαλύπτει για το πρόβλημα της υγείας του

«Με το χέρι στην καρδιά θα απαντήσω πως τώρα, αυτή τη στιγμή, η δυσλεξία για μένα δεν σημαίνει τίποτα. Ήταν κάτι το οποίο με συνόδευε στα σχολικά χρόνια, υπήρχε ένας μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας στο διάβασμα και την ορθογραφία. Την ορθογραφία βέβαια την έχω ακόμα αλλά δόξα τον Θεό έχουμε το auto correct στα μηνύματα».

«Στο διάβασμα αυτό το οποίο βίωσα βγαίνοντας από το σχολείο, στη δραματική σχολή και ίσως λίγα στα πρώτα χρόνια στο επάγγελμα είναι ότι, αν ένας άλλος ηθοποιός χρειαζόταν ενάμιση λεπτό για να μάθει τρεις σελίδες κείμενο, εγώ χρειαζόμουν ένα τέταρτο. Δεν ήταν ποτέ πρόβλημα αυτό για μένα πραγματικά γιατί ποτέ δεν έχεις λιγότερο από ένα τέταρτο για να προετοιμαστείς να γυρίσεις μια σκηνή».

«Πλέον αυτό έχει αλλάξει γιατί ένα χρόνο κάνω καθημερινό σίριαλ, παράλληλα κάνω αρχαία τραγωδία με ένα πολύ δύσκολο κείμενο. Πλέον είναι τόσο προπονημένα όλα αυτά μέσα μου που γίνομαι… φωτοτυπικό μηχάνημα», ανέφερε χιουμοριστικά ο ηθοποιός.

Θα είναι στο νέο κύκλο του Σασμού ο Νικηφόρος;

Για όλους και για όλα μίλησε ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» του Σασμού ή κατά κόσμο Γιώργος Αμούτζας στο TV24. Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε για το αν σκοπεύει να συνεχίσει να εργάζεται στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον Σασμό και αλλά και το τι τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους του χώρου.

Ωστόσο ο ηθοποιός δεν ανέφερε πως ζει μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής του, διότι είναι ερωτευμένος με την.. (Δείτε εδώ)

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς θα είσαι;

«Γίνονται συζητήσεις και είμαι στη φάση της διαπραγμάτευσης. Θέλουν να είμαι, θέλω σενάριο».

Ακόμα και αν δεν συνεχίσεις στον «Σασμό», η τηλεόραση είναι στα σχέδιά σου;

«Όχι. Δεν απορρίπτω την τηλεόραση, αλλά το θέατρο είναι πάντα στον νου μου. Και μάλιστα το καλοκαίρι ετοιμάζουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, θα είμαι στον “Φιλοκτήτη”, δίπλα σε ένα μαγικό επιτελείο ηθοποιών. Η πρόταση αυτή μου έγινε από τον τηλεοπτικό μου πατέρα στον “Σασμό”, τον Τάσο Νούσια. Αυτή η συνεργασία που είχαμε για έντεκα επεισόδια, μέχρι τη δολοφονία του, ήταν ικανή να δημιουργήσει μια σημαντική σχέση μεταξύ μας. Αν μου επιτρέπετε, αυτή η παράσταση θα είναι το big thing του καλοκαιριού».

Θα πρέπει να αισθάνεσαι ευλογημένος...

«Νιώθω ευλογημένος και πολύ τυχερός. Αυτή η ευκαιρία με τον “Σασμό" ήρθε ξαφνικά και άλλαξε τα δεδομένα, κυρίως ως προς την αναγνωρισιμότητά μου. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη αλλαγή. Είμαι ευλογημένος που καταφέρνω να υπηρετώ την τέχνη μου. Στο θέατρο χτίζεται στ’ αλήθεια ένας ηθοποιός. Αυτό με γεμίζει περισσότερο, αυτό με
κάνει να αισθάνομαι παραγωγικός».

Είσαι ένας νέος ηθοποιός... παλιάς κοπής.

«Είναι λογικό, έτσι μεγάλωσα», είπε ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος σας θυμίζουμε είναι γιος του Σταύρου Δελλή.