«Μου ζήτησε να...» - Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό της με την Σίσσυ Καλλίνη

Σχετικά με το The Masked Singer

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου ζήτησε να...» - Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό της με την Σίσσυ Καλλίνη

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όπως αποκαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής 5/6, ήταν το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από την μάσκα του Γορίλα στο The Masked Singer, και με αφορμή την αποχώρησή της, βρέθηκε τη Δευτέρα 6/6 στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι και συζήτησαν για την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Η ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε εκείνη και την Σίσσυ Καλλίνη, η οποία είχε μεγάλη περιέργεια να μάθει ποιος βρισκόταν πίσω από την συγκεκριμένη εμφάνιση, και υποψιασμένη πως μπορεί να ήταν η ίδια, την πήρε τηλέφωνο και της ζητούσε να κάνουν βιντεοκλήση, ώστε να πειστεί πως δεν ήταν αυτή ο Γορίλας.

Η Πηνελόπης Αναστασοπούλου για το περιστατικό με την Σίσσυ Καλλίνη για το The Masked Singer

«Εμείς πηγαίναμε στα γυρίσματα με δύο διαφορετικά οχήματα, καλυμμένοι με μάσκες, δεν μας ήξερες κανείς, ούτε είχαμε συναντηθεί μεταξύ μας, είχαμε και μπράβους. Μια μέρα με το που μπαίνω στο καμαρίνι με παίρνει η Σίσσυ Καλλίνη με το που το σηκώνω μου ζήτησε να ανοίξω την κάμερά μου για να δει που είμαι.

Της λέω είναι 10 η ώρα το βράδυ, είμαι με τα παιδιά μου. Εκείνη επέμενε και της είπα ότι κοιμίζω τα παιδιά και της το έκλεισα. Η Σίσσυ με πίστεψε, ζητώ συγγνώμη σε όσους έχω πει ψέματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στιγμές ευτυχίας για την ηθοποιό

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, που έχει αποδείξει μέχρι σήμερα πόσο καλά μπορεί να χειρίζεται τα επαγγελματικά και παράλληλα να είναι στοργική μητέρα και καλή σύζυγος. Μαζί με τον Φώτη Μπερνάντο έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και μέσα από αναρτήσεις στα social media διαπιστώνουμε το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Με μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, η ηθοποιός αυτή τη φορά θέλησε να ευχηθεί στον καλό της για τα γενέθλια του και φυσικά κάτω από το στιγμιότυπο υπήρχε ένα τρυφερό μήνυμα, με το οποίο παρέθετε πολλά από τα συναισθήματά του για την κοινή του ζωή. Δεν είναι και λίγα τα χρόνια, που το ζευγάρι είναι σε σχέση και φυσικά σε κάθε τους επέτειο η Πηνελόπη φροντίζει να το μαθαίνουμε με τον πιο ωραίο τρόπο.

«Ζωή μου. Στα έχω πει όλα πια και οι λέξεις δεν φτάνουν να σου εκφράσω την αγάπη, τον θαυμασμό και το σεβασμό που έχω για σένα . Σ' αγαπώ όσο πάει. Χρόνια πολλά, χρόνια υπέροχα δημιουργικά και ανέμελα. Δίπλα σου και μέσα μου για πάντα», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.