Εξωτικοί προορισμοί για ερωτευμένα ζευγαράκια - Η Κόνι Μεταξά αποκαλύπτει για το ταξίδι του μέλιτος με τον Μάριο Καπότση

Ζηλεύουμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξωτικοί προορισμοί για ερωτευμένα ζευγαράκια - Η Κόνι Μεταξά αποκαλύπτει για το ταξίδι του μέλιτος με τον Μάριο Καπότση

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, ώστε να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η μέρα αυτή είναι όλο και πιο κοντά, καθώς πρόσφατα είδαμε την τραγουδίστρια να παρτάρει με τις φίλες της σε πανέμορφο νησί για το batchelorette της.

Φαίνεται, μάλιστα, πως οι βασικές ετοιμασίες έχουν τελειώσει, διότι η ίδια έχοντας δημιουργήσει μία ιδιαίτερη σχέση με το κοινό της, ζήτησε τη βοήθειά του σε μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το ταξίδι του μέλιτος. Ο λόγος για την τοποθεσία που έχουν στο μυαλό τους.

Το ζευγάρι βρίσκεται ανάμεσα στις Μαλδίβες και το Μπαλί και το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα φανεί εάν την επηρέασε, αμέσως μετά τον γάμο.

Ποια μέρη σκέφτονται για το ταξίδι του μέλιτος η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης - γάμος

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης - ταξίδι του μέλιτος

«Περιμένω να γίνει το μυστήριο για να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε συνέντευξη η Κόνι Μεταξά η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση καθώς αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι.

«Τα έχω τελειώσει όλα για τον γάμο μου, τώρα ασχολούμαι με το videoclip μου! Με τον Τάσο Ξιαρχό που κάνει την χορογραφία μου, ήμασταν πάντα μαζί απλά είμαστε τρελοί και οι δύο. Στον γάμο μου δεν θα έχω χορογραφία, θα μπω σαν το «παρτσακλό»! Περιμένω να γίνει για να μπορέσω να φάω μετά. Με κρατάει το αγόρι μου αλλά τρώω κρυφά».