«Θεωρώ υποκριτικό να λένε ότι δεν ήξεραν το μέγεθος της περιουσίας του Τράγκα»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Θεωρώ υποκριτικό να λένε ότι δεν ήξεραν το μέγεθος της περιουσίας του Τράγκα»

Το μεσημέρι της Δευτέρας (6/5) ο Πάρις Κουρτζίδης, πρόεδρος του Πολιτικού Συνασπισμού Ελληνική Ανατροπή βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για όλα όσα συμβαίνουν με την δέσμευση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποδεχτούν την τεράστια περιουσία οι συγγενείς του.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής πως: «Θεωρώ υποκριτικό να λένε κάποιοι ότι δεν ήξεραν το μέγεθος της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα». Κάπου εδώ να τονίσουμε πως ο Γιώργος Τράγκας στην περιουσία του 17 ακίνητα, καταθέσεις σε Τραπεζικές θυρίδες στο Μονακό και αυτοκίνητα.

Οι δηλώσεις για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα

«Δεν έχει γίνει καμία δέσμευση...»

Τρεις μήνες μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα, και μετά την αναφορά περί δέσμευσης της περιουσίας του (δείτε το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για αυτήν) από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα μετά από ανώνυμη καταγγελία, η πλευρά της χήρας του δημοσιογράφου "λύνει" τη σιωπή της.

Η Μάρτζυ Λαζάρου στο Love it μετέφερε τα εξής μετά από επικοινωνία που είχε με τη δικηγόρο της, Γεωργία Κούβελα: «Τα όσα γράφονται στον Τύπο και αναπαράγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές περί αμύθητης πλήρους περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, στην οποία προσδιορίζουν το εξωπραγματικό ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ είναι παντελώς ανυπόστατα. Αυτοί που αναπαράγουν αυτές τις αναπόδεικτες πληροφορίες εξυπηρετούν κατ’ εμέ αποκλειστικά και μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες.

Όταν και εφόσον μας κοινοποιηθεί το πόρισμα που αναφέρεται μάλιστα και στα δημοσιεύματα της αρμόδιας αρχής και πληροφορηθούμε το ακριβές περιεχόμενο, εξυπακούεται ότι θα συνδράμουμε σε οποιαδήποτε έρευνα των αρχών. Δεν έχει γίνει καμία δέσμευση περιουσίας» δήλωσε μεταξύ άλλων.