Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4» - Το τρολάρισμα της Ζαμπέτογλου στον Αναγνωστόπουλο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4» - Το τρολάρισμα της Ζαμπέτογλου στον Αναγνωστόπουλο

Το απόγευμα της Δευτέρας (6/5) ο Στέλιος Παρλιάρος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και το bullying που δέχτηκε όταν ήταν ακόμη μικρός καθώς τα παιδιά της ηλικίας του τον αποκαλούσαν «Τουρκόσπορο».

Από την άλλη, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν δίστασε να τρολάρει λίγο αργότερα τον Θανάση Αναγνωστόπουλο γιατί όπως είπε δεν πρόλαβε τις ποδιές.

Οι επικές ατάκες της Νάνσυς στον αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4»

«Σε παρακαλώ Θανάση που δεν πρόλαβες… Θανάση… Καρό γαλάζιο φορούσες στο δημοτικό και μονόχρωμο μπλε στην πρώτη και τη δευτέρα Γυμνασίου».

Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Στούντιο 4; - Μένουν ή φεύγουν από το Ραδιομέγαρο;

Από τις πιο επιτυχημένες ψυχαγωγικές εκπομπές αποδείχθηκε για φέτος το Στούντιο 4, όπου οι παρουσιαστές, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, έδωσαν μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης στην απογευματινή βάρδια της ΕΡΤ (δείτε εδώ τις φήμες για μετακίνηση του Στούντιο 4).

«Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» λένε πολλοί και φαίνεται ότι οι ιθύνοντες της ΕΡΤ εστερνίζονται την λόγω έκφραση.

Για την νέα σεζόν η πρόταση της ΕΡΤ για το απογευματινό μαγκαζίνο έρχεται σε απευθείας ανάθεση στη Νάνσυ και τον Θανάση. Μάλιστα οι συνεντεύξεις των δύο είναι από τις πιο επιτυχημένες, καθώς κάνουν τον άλλον να νιώθει άνετα, ενώ είναι παράλληλα και ατακαδόροι.

Είναι δύσκολο κάποιος να εκμαιεύει τόσο αβίαστα τις απαντήσεις από τους συνεντευξιαζόμενους, ενώ παράλληλα εκείνος δεν νιώθει καμία πίεση.

Αυτά είναι ορατά και στο Ραδιομέγαρο και για αυτό επιθυμούν να επεκτείνουν την εκπομπή κατά μία ώρα. Φαίνηεται μάλιστα πως η πρόταση αυτή άρεσε στους παρουσιαστές και από τη νέα σεζόν η εκπομπή θα προβάλλεται από τις 16:00 έως τις 19:00.