Αλλάζει εκτάκτως κανάλι η εκπομπή της ΕΡΤ, Σούντιο 4 - Τι συνέβη;

Οι τελευταίες εξελίξεις

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αλλάζει εκτάκτως κανάλι η εκπομπή της ΕΡΤ, Σούντιο 4 - Τι συνέβη;

Από λεπτό σε λεπτό βγαίνουν νέες εξελίξεις από το μέτωπο στον πόλεμο της Ουκρανίας, και τα κανάλια προσπαθούν να καλύπτουν και να ενημερώνουν τους πολίτες για κάθε καινούργια πληροφορία που έρχεται στο φως.

Όπως είναι επόμενο, οι εξελίξεις αυτές φέρνουν αλλαγές στα προγράμματα των καναλιών καθώς πολλές εκπομπές δεν βγαίνουν στον αέρα τις τελευταίες μέρες, για να δώσουν τη θέση τους στην ενημέρωση για τον πόλεμο.

Οι έκτακτες αλλαγές στα προγράμματα της ΕΡΤ

Στην κρατική τηλεόραση, φαίνεται πως τελικά βρέθηκε λύση μεταφέροντας εκπομπές από την ΕΡΤ1 στην ΕΡΤ2. Έτσι για σήμερα τουλάχιστον, το «Στούντιο 4», το μαγκαζίνο που παρουσιάζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, θα προβληθεί στην ΕΡΤ2 την ίδια ώρα που προβάλλεται καθημερινά, 16.00-18.00.

Η εκπομπή -όπως σχεδόν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης- λόγω της επικαιρότητας και της συνεχούς ροής για τις εξελίξεις μεταφέρεται ώστε να προσαρμοστεί στα δεδομένα.

Μεταφορά της εκπομπής Στούντιο4 έκτακτα στην ΕΡΤ2

Οι τελευταίες εξελίξεις για τον πόλεμο

Όπως όλα δείχνουν, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρωσία αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα, Δευτέρα 28/02, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το δίκτυο του CNN. Μέχρι στιγμής οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές μιας και η Ελλάδα έστειλε αμυντικά αεροσκάφη που θα μεταφέρουν πυρομαχικά,αλλά προχώρησε και στην απαγόρευση των ρωσικών σκαφών στον εναέριο χώρο της Ελλάδας, περνώντας έτσι ηχηρό μήνυμα.

Από την άλλη, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε δηλώσεις τους νωρίτερα διαμήνυσε πως οι δύο χώρες ήρθαν σε συμφωνία για να διαπραγματευτούν τους όρους της εκεχειρίας. «Συμφωνήσαμε ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τη ρωσική χωρίς προηγούμενες προϋποθέσεις στα σύνορα Ουκρανίας – Λευκορωσίας, στην περιοχή του ποταμού Πρίπιατ.

Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός ότι την ώρα της αποχώρησης, των διαπραγματεύσεων και της επιστροφής της ουκρανικής αντιπροσωπείας, όλα τα αεροπλάνα, ελικόπτερα και πύραυλοι που τοποθετήθηκαν στο έδαφος της Λευκορωσίας θα παραμείνουν στο έδαφος».