Δύσκολες ώρες για την Ασπασία Τζιτζικάκη - Τι συνέβη;

Η σπαρακτική ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Ασπασία Τζιτζικάκη - Τι συνέβη;

Η Ασπασία Τζιτζικάκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές καθώς την έχουμε απολαύσει σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές βρίσκεται στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ο πρωί της Δευτέρας (06/6) δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία είναι μέσα σε δωμάτιο ενός ιδιωτικού θεραπευτηρίου στο Χολαργό.

Μπορεί η ίδια να μην έκανε γνωστό τον λόγο εισαγωγής της ωστόσο δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Πάντα με αισιοδοξία». Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έχασε και την αγαπημένη της μητέρα.

Η ανάρτηση της Ασπασίας Τζιτζικάκη

Ποια είναι η Ασπασία Τζιτζικάκη

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Η πρώτη θεατρική της εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το 1985.

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, συνεργάσθηκε με γνωστούς σκηνοθέτες του θεάτρου, ενώ έλαβε μέρος και σε διάφορα σίριαλ της κρατικής και της ιδιωτικής τηλεόρασης που την κατέστησαν ιδιαίτερα δημοφιλή, όπως "Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή", "10 Λεπτά Κήρυγμα" κλπ.

Το 1993 πραγματοποίησε τολμηρή φωτογράφιση για λογαριασμό ελληνικού περιοδικού, επιβεβαιώνοντας ότι είναι μία από τις Ελληνίδες με τα μεγαλύτερα φυσικά στήθη.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε τηλεοπτικές σειρές της Κύπρου. Το 2010 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο νέο Δήμο Παλλήνης με τον συνδυασμό του Αθανασίου Ζούτσου.

Το 2015 συμμετείχε στον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2015 και σκηνοθέτησε την θεατρική ομάδα εφήβων του Δήμου Παλλήνης, ανεβάζοντας τον "Αρχοντοχωριάτη" του Μολιέρου στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα. Το 2016 συμμετείχε στον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2016 σκηνοθετώντας την θεατρική ομάδα ενηλίκων του Δήμου Παλλήνης και ανεβάζοντας στο ίδιοο μέρος τα έργα "Καυγάδες στην Κιότζια" του Κάρλο Γκολντόνι και "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" των Ρέππα-Παπαθανασίου.