«Τα παλιά τα...» - Η Έλλη Κοκκίνου απαντά για την κόντρα της με την Καίτη Γαρμπή 25 χρόνια μετά

«Θα μπορούσε να γίνει...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τα παλιά τα...» - Η Έλλη Κοκκίνου απαντά για την κόντρα της με την Καίτη Γαρμπή 25 χρόνια μετά

Η Έλλη Κοκκίνου, που πρόσφατα εντοπίστηκε απαρηγόρητη στην κηδεία του γνωστού τραγουδιστή Δάκη, παραχώρησε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και αναφέρθηκε στην Eurovision και τον λόγο για τον οποίο δεν την είδαμε ποτέ επάνω στη σκηνή, για το bullying που έχει υποστεί, αλλά και για την Καίτη Γαρμπή.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εξήγησε πως έχει ξεχάσει ό,τι κι αν συνέβη ανάμεσα στην ίδια και την συνάδελφό της και θα ενδιαφερόταν για μία πιθανή τους συνεργασία. Όσον αφορά τις άσχημες συμπεριφορές σε οποιαδήποτε μορφή, ανέφερε πως ο κόσμος πλέον έχει φτάσει σε σημείο να φοβάται τι θα πει.

Οι δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου για την Καίτη Γαρμπή

«Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή. Δεν έχω προβλήματα και κολλήματα και τα παλιά τα αφήνω στο παρελθόν. Αν κουβαλώ το παρελθόν μαζί μου, δεν θα πάω πουθενά. Θα μπορούσε να γίνει μια συνεργασία σε μαγαζί», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν θα ήθελα ο γιος μου να γίνει τραγουδιστής. Το 2008 ήταν να πάω Eurovision με ανάθεση. Με φώναξε στο γραφείο της ΕΡΤ ο Τζώνη Καλημέρης και μου λέει πας Eurovision με τραγούδι του Φοίβου και του λέω είμαι έγκυος μην το πείτε πουθενά δεν μπορώ να πάω. Δεν αποκλείω να ξανά ερωτευθώ και να μπω σε μια σχέση, είμαι μόνη.

Με το bullying το έχουμε πάει στην άλλη άκρη. Όταν έχεις μια διαφορετική άποψη, πέφτουν όλοι να σε φάνε. Και αυτό είναι bullying. Φοβάσαι πλέον να πεις κάτι που δεν θα αρέσει στους πολλούς»

«Άμα ψάχνεις βρίσκεις, άστα...»

Η Έλλη Κοκκίνου πιάστηκε από την κάμερα του Πρωινού την ώρα που βρισκόταν στο αεροδρόμιο και τις δηλώσεις, που της απέσπασε ο Γρηγόρης Μπάκας είδαμε την Παρασκευή 27/5. Η τραγουδίστρια δεν απέφυγε τον ρεπόρτερ, μιας και είναι γνωστό πως κάνει πιο juιcy ερωτήσεις, και απάντησε αποκαλυπτικά σε όλες.

Στα προσωπικά της επικεντρώθηκαν περισσότερο και η ίδια αποκάλυψε πως είναι μια χαρά, χωρίς να δίνει περαιτέρω εξηγήσεις για άλλη μια φορά. Αυτό όμως που αποκάλυψε τελείως ακομπλεξάριστη είναι πως στο παρελθόν έχει κάνει κάποιες πιο ακραίες ενέργειες λόγω ζήλειας. Πιο αναλυτικά, είχε μπει στη διαδικασία να ψάξει κινητό συντρόφου της και τελικά η απόφαση αυτή τη δικαίωσε, με το βλέμμα της να λέει πολλά.

«Φυσικά και έχω πέσει στα πατώματα για άντρα. Έχω πάρει κινητό, αλλά έχουν πάρει και το δικό μου. Άμα ψάχνεις βρίσκεις, άστα...», είπε η Έλλη Κοκκίνου.