Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Νατάσα Θεοδωρίδου - Έγινε γνωστό πως...

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Νατάσα Θεοδωρίδου - Έγινε γνωστό πως...

Τα ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν για την Νατάσα Θεοδωρίδου καθώς η γνωστή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της video clip για το νέο της κομμάτι. Μας τραγουδά «Δεν Ντράπηκες…» όπως μόνο αυτή ξέρει να υμνεί τον έρωτα… χαρίζοντάς μας ένα ακόμη αυθεντικό ζεϊμπέκικο, στο αγαπημένο και γνώριμο ύφος της!

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο πολυδιάστατος και ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης. Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου – Δεν Ντράπηκες, απέκτησε εικόνα υπό τη σκηνοθετική ματιά του Άλεξ Κωστελίδη – Botega Visuals, σε ένα ατμοσφαιρικό – φωτογραφικό music video… και η συνέχεια επί της οθόνης… (Δείτε την εδώ να τα "σπάει" σε μαγαζί της Μυκόνου)

Το νέο κομμάτι της Νατάσας Θεοδωρίδου

Σπάνιες φωτογραφίες της Νατάσας Θεοδωρίδου από το παρελθόν

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει ανανεωθεί πολύ σημαντικά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κυκλοφορήσει αρκετά καινούργια τραγούδια ενώ όλους αυτούς τους μήνες την απολαμβάνουμε σε εμφανίσεις της.

Πολύς λόγος έχει γίνει βέβαια γύρω από το όνομά της και λόγω της μεγάλης αλλαγής στο πρόσωπό της. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι ο γάμος της με τον πλαστικό χειρουργό, Ανδρέα Φουστάνο την έκανε μία άλλη.

Σε συνέντευξή της η Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ρωτήθηκε για τις πλαστικές, απάντησε: «Δεν θα σας πω τι μου έχει κάνει ο Φουστάνος όσον αφορά τις πλαστικές, γιατί, αν πω ότι έκανα μία, κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι έκανα δέκα. Αν έλεγα ότι διόρθωσα τη μύτη μου, θα συμπλήρωναν οι «καλοπροαίρετοι» και λίγο τα ματάκια και λίγο τα χειλάκια. Α και τα αφτάκια! Πιστεύω στην ιδιωτικότητα και όχι στο φόρα παρτίδα. Αν έκανα πλαστική ή δεν έκανα, θα παραμείνει για πάντα ένα μυστήριο».

Βέβαια η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν μία κούκλα τόσο πριν όσο και μετά τις πλαστικές, ενώ όπως δείχνει καθημερινά δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την εμφάνισή της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, η Νατάσα Θεοδωρίδου χάρισε στην κόρη της, Χριστιάνα, ένα από τα πιο αγαπημένα της φορέματα, με το οποίο την είχαμε δει να εμφανίζεται επί σκηνής (δείτε εδώ τη φωτογραφία της).

Νατάσα Θεοδωρίδου πριν τις πλαστικέςΝατάσα Θεοδωρίδου πλαστικές