Τα "έσπασε" η Νατάσα Θεοδωρίδου σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις πιο δυναμικές γυναίκες του χώρου του θεάματος, όπως και οι γυναίκες που έχει επιλέξει να βρίσκονται δίπλα της. Λίγες ώρες πριν εντοπίστηκε στην Μύκονο από τον φακό του Mykonos Live TV. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο νησί των ανέμων, αρχικά για λόγους εργασίας, ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και φυσικά απόλαυσε την παραμονή της εκεί διασκεδάζοντας με την παρέα της.

Η ίδια ήταν καλεσμένη σε δεξίωση βάφτισης, καθώς αποτέλεσε την αιτία που οι υπόλοιποι καλεσμένοι διασκέδασαν, τραγουδώντας για το ευτυχές γεγονός.Ύστερα, όμως, βρέθηκε σε έξοδο με παρέα στο γνωστό εστιατόριο Lotus στην Χώρα της Μυκόνου, όπου συνάντησε τον καλό της φίλο και ιδιοκτήτη Μάνο Πενταράκη.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε έξοδό της στο νησί των ανέμων

Η τραγουδίστρια ήταν ντυμένη με απλά ρούχα, πάντα με στυλ αλλά χωρίς μεγάλη προσπάθεια, ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελά και δέχθηκε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τον φακό του γνωστού φωτογράφου Νίκου Ζώτου που έσπευσε να την απαθανατίσει με μεγάλη χαρά και ευγένεια.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στη Μύκονο

"Ατύχημα" για την τραγουδίστρια μες την μέση του δρόμου - Τι συνέβη

Μια μεγάλη ατυχία βρήκε την Νατάσα Θεοδωρίδου πριν μερικές μέρες, καθώς όπως αποκάλυψε «έπαθε λάστιχο» στη μέση του δρόμου. Η γνωστή τραγουδίστρια ωστόσο δεν της άφησε το εν λόγω συμβάν να της χαλάσει την διάθεση.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου -που πρόσφατα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων- δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου όπως ανέφερε και η ίδια τηλεφώνησε επιτόπου σε βουλκανιζατέρ ώστε να τις το αντικαταστήσουν.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του γεγονότος η ίδια άρχισε να τραγουδά το «Όχι θα κάτσω να σκάσω» που πέτυχε στο ραδιόφωνο.