Έχει πολύ μεγάλο σόι - Η Θεοδωρίδου μας συστήνει τις γυναίκες της ζωής της

Η συγκινητική φωτογραφία με την οικογένεια της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει πολύ μεγάλο σόι - Η Θεοδωρίδου μας συστήνει τις γυναίκες της ζωής της

H Nατάσσα Θεοδωρίδου έχει αποδείξει πόσο πολύ αγαπάει το επάγγελμα της και είναι γεγονός πως έχει κάνει πίσω πολλές φορές σε ό,τι αφορά την οικογένεια της για να παρευρεθεί σε καλέσματα και σχετικές υποχρεώσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως σε ό,τι την χρειαστούν δε θα είναι εκεί.

Καταφέρνει και βρίσκει τα κενά της για τις κόρε της, αφού από τη μια τις βλέπουμε να χαζεύουν τα παιδικά τους ρουχαλάκια και από την άλλη τη Δευτέρα του Πάσχα 25/4 κοινοποίησε μια άκρως οικογενειακή και κοριτσίστικη φωτογραφία από τις διακοπές στη Δράμα.

Εκεί είναι ο τόπος καταγωγής της Νατάσσας, όπου και ταξίδεψε με την μικρότερη της κόρη θέλοντας να δει αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και να περάσει ευχάριστα τη μέρα της ονομαστικής της εορτής.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου μας συστήνει την οικογένεια της

«Ποσό ζεστές οι ευχές σας σήμερα…όσο ζεστή είναι και η ελληνική οικογένεια..να σας συστήσω τις γυναίκες της δικής μου…η γιαγιά μου η Νίνα..η μαμά μου η Σοφία..η θεία μου και (μαμά μου) η Κούλα η θεία μου Λίτσα η Αντριάνα μου..μας λείπεις», έγραψε η τραγουδίστρια.

,

Είναι τελικά ζευγάρι η τραγουδίστρια με τον Πέτρο Ιακωβίδη;

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ήρθε αντιμέτωπος με την πρώτη δοκιμασία στην εκπομπή «Night Out» καθώς πρώτα παραχώρησε συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί για τις φήμες περί φλερτ με την Νατάσα Θεοδωρίδου καθώς ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα βγαίνουν στην φόρα που τους θέλουν μαζί.

Έτσι λοιπόν ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως ποτέ δεν υπήρξε φλερτ μεταξύ τους. Μάλιστα, αποκάλυψε πώς αντιδρούν στα εν λόγω δημοσιεύματα. «Γελάμε! Σκέψου ότι πολλές φορές καθόμασταν και τα βλέπαμε στο κινητό».