Νέα αρχή για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου - Έγινε γνωστό πως...

"Έσκασαν" τα ευχάριστα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα αρχή για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου - Έγινε γνωστό πως...

Ένα νέο μεγάλο βήμα στην ζωή τους αποφάσισαν να κάνουν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, οκτώ περίπου μήνες μετά τον γάμο τους στην Ύδρα. Το ζευγάρι μέχρι στιγμής έμενε σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα στην περιοχή του Μετς.

Νέα αρχή για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής που πριν μερικές μέρες βρέθηκαν στο φεστιβάλ Καννών μετακόμισαν σε νέο σπίτι, το οποίο όμως βρίσκεται στην ίδια περιοχή, την οποία όπως φαίνεται δεν την αλλάζουν. Μάλιστα, η Τόνια Σωτηροπούλου έχει μοιραστεί όλο αυτό το διάστημα μερικές φωτογραφίες στα social media από τη διαδικασία της μετακόμισης.

Νέα αρχή για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου

Η επική αποκάλυψη για την πρόταση γάμου του Μαραβέγια

Το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4 του Πάσχα ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» με τον πιο όμορφο τρόπο την Τόνια Σωτηροπούλου καθώς της είχε ετοιμάσει τούρτα για τα γενέθλιά της.

Η ίδια βέβαια δεν το περίμενε με αποτέλεσμα να εκπλαγεί στον αέρα της εκπομπής. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός έκατσε στον καναπέ όπου μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για την στιγμή που αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια (δείτε εδώ που πήγαν πρόσφατα διακοπές)

Πιο συγκεκριμένα, όσον αναφορά την πρόταση γάμου η ίδια αποκάλυψε πως έγινε κανονικά, και ήταν αστεία και ρομαντική ταυτόχρονα.