Έλλη Κοκκίνου: ''Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, με 22 κιλά παραπάνω δε γινόταν να...''

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας για την καριέρα της και το βάρος της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έλλη Κοκκίνου: ''Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, με 22 κιλά παραπάνω δε γινόταν να...''

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου παραχώρησε συνέντευξη η Έλλη Κοκκίνου και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωινό της Δευτέρας 6/6. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε σε άγνωστες πτυχές για τη ζωή της, για το αν της έχουν κλείσει πόρτες, αλλά και για τον έρωτα.

Η Κοκκίνου μετά την πολυετή σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη αν και δεν έχει πει πολλά φαίνεται να έχει πάει παρακάτω, όπως και ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος δεν έχασε χρόνο και βρήκε καταφύγιο σε άλλη αγκαλιά(δείτε εδώ με ποια τραγουδίστρια είναι σε σχέση).

Τι δήλωσε η Κοκκίνου για την καριέρα και τη σιλουέτα της

Αρχικά η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το 2008 είχε δεχτεί πρόταση να πάει στη Eurovision με απευθείας ανάθεση την οποία όμως αρνήθηκε καθώς τότε ήταν έγκυος στον γιο της. Σε άλλο σημείο, η Έλλη Κοκκίνου παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχα χάσει δουλειές λόγω των παραπάνω κιλών που είχε αλλά όπως λέει ήταν λογικό :

«Δεν έχω βιώσει ρατσισμό. Το ότι δεν έπαιρνα δουλειές ή ότι έχανα κάποιες δουλειές γιατί ήμουν 22 κιλά Plus ναι, ισχύει. Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, με 22 κιλά παραπάνω δε γινόταν, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ δέχτηκα bullying»

Όσο για τον έρωτα στη ζωή της είπε: «Γιατί να κλείσει το κεφάλαιο έρωτας; Να μη κάνω σχέση εγώ ποτέ; Αν κάνω κάποια σχέση και νιώσω εντάξει, ας γίνει γνωστή, δε θα είναι το καλύτερό μου αλλά εντάξει. Δεν έχει έρθει μια σχέση αυτό το διάστημα».

Τρώει τέσσερα γεύματα την ημέρα χωρίς καθόλου... - Η αυστηρή δίαιτα της Έλλης Κοκκίνου που "έδιωξε" 20 κιλά

Το λες και... εμμονή με την ζυγαριά! Αυτό έχει η Έλλη Κοκκίνου, που είναι... μακρόθεν ταλαιπωρημένη με το βάρος της, πετυχαίνοντας στα...μικρατά της να χάσει πάνω από 20 κιλά- και μάλιστα με πολλές στερήσεις... και πείνες!

Από το περιοδικό YOU

Το πρόγραμμα της διατροφής της είναι αυστηρό, με τέσσερα γεύματα μέσα στη μέρα, χωρίς τηγανητά, ψωμιά, γλυκά και παρόμοιες... θερμιδικές βόμβες, ενώ έχει αφαιρέσει την γλουτένη από το μενού της.

Αγαπά πολύ τα σνακ με φρέσκα λαχανικά (στιλ σέλινου ή καρότου - όχι τι νόμιζες!), αποφεύγοντας να τρώει το βράδυ - με ένα τοστ και πολύ νερό κλείνει την ημέρα της. Τελευταία της μεγάλη αγάπη το ποδήλατο, που έγινε καθημερινή της συνήθεια μέσα στην καραντίνα - και το συνεχίζει ακάθεκτη - δείτε πως είναι το σώμα της σήμερα.

Tip

Οι πίτες δεν λείπουν από το κυριακάτικο τραπέζι της Έλλης που τις φτιάχνει με τα χεράκια της. Με σπιτικό φύλλο, λαχανικά |(χωρίς τυριά, για να μην αυξάνει θερμίδες αλλά και τα επίπεδα χοληστερόλης) και με ελάχιστο λάδι, μπορεί να φάει και... δυο κομμάτια στο τσακίρ κέφι.

Έλλη Κοκκίνου

Στο περιοδικό ''Εγώ'' η ίδια έχει αποκαλύψει τον τρόπο που κατάφερε να χάσει 22 κιλά, μιας και το είχε μεγάλη ανάγκη πρώτα από όλα για εκείνη και τη δική της καλή ψυχολογία.

«Συνήθως γυμνάζομαι 5 φορές την εβδομάδα και το καλοκαίρι 4. Στο παρελθόν, όταν είχα πάρει 22 κιλά κι έβλεπα ότι δεν απέδιδαν οι δίαιτες, άρχισα να περπατάω κάθε ημέρα από την Γλυφάδα έως την Βάρκιζα, περίπου τέσσερις ώρες.

Όποιος θέλει κι προσπαθεί τα καταφέρνει, αρκεί να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε συμβουλεύουν σωστά. Όλο αυτό ξεκίνησε από μία έντονη στεναχώρια που πέρασα και μου προκάλεσε μία ορμονική διαταραχή, η οποία εξελίχθηκε σε υποθυρεοειδισμό. Ήταν μία αλυσίδα πραγμάτων. Πρέπει να προσέχουμε την ψυχολογία μας»