"Λύγισε" στον αέρα της ΕΡΤ ο Γιώργος Μαργαρίτης - «Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι την...»

Συγκινημένος ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 7/6 στην εκπομπή Happy Day. Μάλιστα, βλέπουμε τον σπουδαίο τραγουδιστή -ο οποίος συγκίνησε με μια κίνηση που έκανε πριν καιρό- να "λυγίζει" αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια.

Συγκινημένος ο Γιώργος Μαργαρίτης

«Οι ευχάριστες στιγμές των παιδικών μου χρόνων ήταν ο καημός που υπήρχε μέσα μου για το καλό τραγούδι. Στο δημοτικό, που άκουγα μουσική στα καφενεία του χωριού και στους μεγαλύτερους από μένα που γλεντούσαν και τα έσπαγαν με τσιπουράκι και στραγάλια. Αυτό ήταν το καλό μου. Από κει και πέρα δεν θέλω να το θυμάμαι το χωριό μου.

Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι την παιδική μου ηλικία. Τι να πρωτοθυμηθώ… Που δεν είχαμε να φορέσουμε ρούχα; Που δεν είχαμε να φάμε; Δεν εύχομαι στην πατρίδα μας να ξανασυμβεί αυτό το πράγμα» ανέφερε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Μαργαρίτη για τη μάχη με τον τζόγο

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/5) ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με το πάθος του για τον τζόγο.

Μάλιστα αποκάλυψε και ποιος ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ξεκόψει από αυτό το πάθος του και να συνεχίσει την καριέρα του στο τραγούδι.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα πριν από λίγο καιρό, αποφάσισε να χαρίσει ένα σπίτι σε μία άπορη οικογένεια.

«Άργησα να κάνω τον πρώτο δίσκο γιατί είχα ένα πάθος, τον τζόγο και με ταξίδευε, με έκανε ότι ήθελε ο τζόγος. Εκεί που λέγαμε θα δέσουμε, ξεδέναμε και τελειώναμε.

Ο Τάκης Ζούκας με ξέκοψε από τον τζόγο διότι είχα μαζί μου τότε τον αδερφό του, ήταν κι εκείνος πολύ καλός μουσικός και έπαιζε πιάνο και τον είχα μαζί μου και έτσι ο Τάκης έμαθε ότι στη Γλυφάδα ήταν ένας τραγουδιστής και δώσαμε ραντεβού και αυτό δεν έγινε ποτέ πέρασαν τέσσερα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.