Γιώργος Καραμίχος: Η κόρη του έγινε ολόκληρη γυναίκα και ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη

Δείτε την σε φωτογραφίες με τον πατέρα της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γιώργος Καραμίχος: Η κόρη του έγινε ολόκληρη γυναίκα και ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη

Ο Γιώργος Καραμίχος εκτός από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του είναι και ένας πολύ τρυφερός πατέρας. Έχει δύο παιδιά, ένα γιο(δείτε φωτογραφία του) και μία κόρη από προηγούμενες σχέσεις, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει παντρευτεί. Η μεγάλη του κόρη Ρεγγίνα μεγάλωσε, έγινε 24 χρονών και πλέον σπουδάζει στο εξωτερικό, όπου την επισκέφτηκε ο πατέρας της , για να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Στο παρελθόν ο γνωστός ηθοποιός, έχει μιλήσει αναλυτικά για τους χωρισμούς του, αλλά και για την έλευση της κόρης του που τον ωρίμασε και τον έκανε να σταθεί ως σωστός πατέρας.

Που ζει σήμερα η κόρη του Γιώργου Καραμίχου

Όπως έχει αποκαλύψει ο πατέρας της η κόρη του Ρεγγίνα που πλέον είναι 24 χρονών, ζει στην Ολλανδία και κάνει το μεταπτυχιακό της. Μάλιστα πριν από κάποιους μήνες ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου οι δυο τους φαίνεται να έχουν ταξιδέψει στη Δανία. Οι χρήστες πάντως δε σταμάτησαν να γράφουν για τη μεταξύ τους ομοιότητα.

«Τρελαινόμουν, φρίκαρα» - Η αποκάλυψη του για τον χωρισμό του μετά τον ερχομό της κόρης του

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 είχε βρεθεί πριν από μήνες ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το γεγονός ότι έγινε πατέρας στα 23 του καθώς και για τον χωρισμό του λίγο μετά τον ερχομό της κόρης του.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως τότε δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας, ωστόσο η κόρη του τον βοήθησε να ωριμάσει.

«Έτυχε… Ήμουν 23 ετών και δεν ήταν μια απόφαση που είχαμε πάρει από πριν (να κάνουμε παιδί). Με το που το έμαθα την ίδια μέρα, κατευθείαν μου ήρθε μια αίσθηση. Μέχρι τότε δεν είχα κανένα θέμα, ούτε με τα παιδιά, ούτε και καμιά ιδιαίτερη αδυναμία. Στα 23 μου προέκυψε να περιμένουμε την Ρεγγίνα», είπε αρχικά για τον ερχομό της κόρης του.

Για τον χωρισμό του, ανέφερε: «Στην αρχή ήμουν μόνο ενθουσιασμένος, με τη μαμά της χωρίσαμε αμέσως, οπότε ήταν κι άλλες δυσκολίες στη μέση και έλλειψη συνεννόησης. Προφανώς δεν ήμουν έτοιμος, έγινα (έτοιμος πατέρας) όταν μου έκανε η κόρη μου εκπαίδευση. Για ένα διάστημα ήμασταν και δεν ήμασταν μαζί. Δεν είχα τη δυνατότητα να την βλέπω όσο θα ήθελα.

Τρελαινόμουν, φρίκαρα, έφευγα μόνο με τον σκύλο μου. Δεν ήθελα να μιλώ σε άνθρωπο πιστεύοντας ότι κάτι έχω κάνει λάθος. Δεν ήθελα να με βλέπει το παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραμίχος.