''Σούσουρο'' με την πόζα της Έλλης Κοκκίνου - Καθισμένη στα πόδια του Γιάννη Πάριου και άκρως μαυρισμένη

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Σούσουρο'' με την πόζα της Έλλης Κοκκίνου - Καθισμένη στα πόδια του Γιάννη Πάριου και άκρως μαυρισμένη

Η Έλλη Κοκκίνου είναι γνωστό πως εκτός από τις δικές της εμφανίσεις στις πίστες πάντα τιμάει αγαπημένους συναδέλφους της και τους επισκέπτεται επί σκηνής όταν το πρόγραμμά της το επιτρέπει. Αυτή τη φορά ο φακός την απαθανάτισε την Κυριακή 5/6 στο θέατρο Άλσους.

Εκεί ο λατρεμένους σε όλους Γιάννης Πάριος έδωσε μια καλοκαιρινή συναυλία και από κάτω το περίμεναν θαυμαστές αλλά και συνάδελφοι του, που εκτιμούν τη φωνή και το ταλέντο του. Να τονίσουμε εδώ πως δύο χρόνια μετά το κλείσιμο του κορωνοϊου ο τραγουδιστής είχε μια φανερή αλλαγή στην όψη του, όντας αδυνατισμένος.

Σε ό,τι αφορά την Έλλη και εκείνη με τη σειρά της ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή και μαυρισμένη επιλέγοντας ένα μακρύ, μαύρο φόρεμα με σκίσιμο. Φυσικά όταν ολοκληρώθηκε η εμφάνιση οι δύο καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν δείχνοντας πόσο καλή σχέση έχουν.

Η Έλλη Κοκκίνου στη συναυλία του Γιάννη Πάριου

Έλλη Κοκκίνου

''Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, με 22 κιλά παραπάνω δε γινόταν να...''

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου παραχώρησε συνέντευξη η Έλλη Κοκκίνου και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωινό της Δευτέρας 6/6. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε σε άγνωστες πτυχές για τη ζωή της, για το αν της έχουν κλείσει πόρτες, αλλά και για τον έρωτα.

Η Κοκκίνου μετά την πολυετή σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη αν και δεν έχει πει πολλά φαίνεται να έχει πάει παρακάτω, όπως και ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος δεν έχασε χρόνο και βρήκε καταφύγιο σε άλλη αγκαλιά.

Αρχικά η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το 2008 είχε δεχτεί πρόταση να πάει στη Eurovision με απευθείας ανάθεση την οποία όμως αρνήθηκε καθώς τότε ήταν έγκυος στον γιο της. Σε άλλο σημείο, η Έλλη Κοκκίνου παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχα χάσει δουλειές λόγω των παραπάνω κιλών που είχε αλλά όπως λέει ήταν λογικό :

«Δεν έχω βιώσει ρατσισμό. Το ότι δεν έπαιρνα δουλειές ή ότι έχανα κάποιες δουλειές γιατί ήμουν 22 κιλά Plus ναι, ισχύει. Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, με 22 κιλά παραπάνω δε γινόταν, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ δέχτηκα bullying»

Όσο για τον έρωτα στη ζωή της είπε: «Γιατί να κλείσει το κεφάλαιο έρωτας; Να μη κάνω σχέση εγώ ποτέ; Αν κάνω κάποια σχέση και νιώσω εντάξει, ας γίνει γνωστή, δε θα είναι το καλύτερό μου αλλά εντάξει. Δεν έχει έρθει μια σχέση αυτό το διάστημα».