Φανερά αδυνατισμένος ο Γιάννης Πάριος επί σκηνής - Η νέα σπάνια δημόσια εμφάνιση του

Γύρισε από την Πάρο για δυο μοναδικές εμφανίσεις στο θέατρο Άλσος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φανερά αδυνατισμένος ο Γιάννης Πάριος επί σκηνής - Η νέα σπάνια δημόσια εμφάνιση του

Χθες Σάββατο 4/6 ο Γιάννης Πάριος χάρισε μια μοναδική βραδιά στο Θέατρο Άλσος. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης με την απίστευτη φωνή τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ και σήμερα Κυριακή 5/6 για τελευταία φορά θα ανέβει επί σκηνής για να "ταξιδέψει" το κοινό που θα πάει να τον ακούσει.

Ο τραγουδιστής εμφανώς αδυνατισμένος και ανανεωμένος έκανε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, αφού τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Πάρο που είναι και ο τόπος καταγωγής του. Στο νησί διαθέτει ένα πανέμορφο σπίτι με θέα το Αιγαίο. Στην Πάρο επίσης δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ο γιος του, Μιχαήλ όπου έχει τα δικά του δωμάτια τα οποία διαχειρίζεται και η μητέρα του.

Ωστόσο, ο Γιάννης Πάριος αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Αθήνα για δυο μοναδικές εμφανίσεις που για ακόμη μια φορά δεν έμεινε ούτε ένα εισιτήριο.

Στους θεατές για να τον απολαύσουν βρέθηκαν πολλά γνωστά ονόματα, ανάμεσα τους η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα.

Φωτογραφίες από τη συναυλία του Γιάννη Πάριου

Γιάννης Πάριος συναυλία Θέατρο Άλσος

Γιάννης Πάριος αδύνατος

Γιάννης Πάριος συναυλία καλεσμένοι

Τα χρήματα που έπαιρνε ο Γιάννης Πάριος για τις εμφανίσεις του

Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της γενιάς του, με τον ίδιο να συνεχίζει ακάθεκτος στα 76 του, έχοντας δημιουργήσει το δικό του όνομα κι έχοντας εξαργυρώσει φυσικά την πορεία του.

Εμφανίστηκε στον χώρο του τραγουδιού το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές και δημιουργούς. Το πραγματικό του όνομα είναι Ιωάννης Βαρθακούρης.

H πρώτη του ηχογράφηση θα γίνει το 1969, το επίθετό του θα αλλάξει σε Πάριος προς τιμήν του νησιού του και από τότε θα αρχίζει να χτίζει βήμα βήμα την πορεία του στο τραγούδι. Η μεγάλη καταξίωση θα έρθει στη δεκαετία του ’80, όπου οι πωλήσεις των δίσκων του θα τον εκτοξεύσουν στην κορυφή και το παρωνύμιο ο «τροβαδούρος του έρωτα» θα τον ακολουθεί πιστά... διαβάστε τη συνέχεια για τον Γιάννη Πάριο στο Athensmagazine.gr