''Άδειασμα'' δίχως αύριο για την Άμπερ Χερντ - Πασίγνωστη εφημερίδα την ''κατακεραύνωσε''

Μετά την δικαίωση του Τζόνι Ντεππ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Άδειασμα'' δίχως αύριο για την Άμπερ Χερντ - Πασίγνωστη εφημερίδα την ''κατακεραύνωσε''

Η Άμπερ Χέρντ και ο Τζόνι Ντεππ είχαν εδώ καιρό ανοιχτούς λογαριασμούς καθώς η πρώτη τον κατηγορούσε για σεξουαλική παρενόχληση και εκείνος με τη σειρά του συκοφαντική δυσφήμιση. Μιας και η όλη υπόθεση δε μπορούσε να λάβει τέλος αλλιώς, πήγαν στα δικαστήρια και εκείνα έκριναν τη δικαίωση ενός εκ των δύο.

Να τονίσουμε εδώ πως η ηθοποιός είχε γνωστοποιήσει την παρενόχληση της μέσα από ένα κείμενο, που δημοσιεύτηκε στην washington post και οι τελευταίες εξελίξεις, μετά την αθώωση του Τζόνι αναφέρουν πως η εφημερίδα αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο τότε κείμενο του 2018, και να προσθέσει συντάκτης μια νέα και πολύ σημαντική για την υπόθεση παράγραφο.

Η αλλαγή της washington post σε κείμενο της μετά την δικαίωση του Τζόνι Ντεππ

«Σημείωση συντάκτη, 2 Ιουνίου 2022: Το 2019, ο Johnny Depp μήνυσε την Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση λόγω του κειμένου γνώμης του 2018. Την 1η Ιουνίου του 2022, μετά τη δίκη στο Fairfax, οι ένορκοι βρήκαν τη Heard υπόλογη σε τρεις κατηγορίες για τις παρακάτω δηλώσεις, οι οποίες ισχυρίστηκε ο Depp ότι ήταν ψευδείς και συκοφαντικές:

1) ‘Μίλησα ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση και αντιμετώπισα την οργή της κουλτούρας μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει.'

2) ‘Πριν δύο χρόνια, έγινα δημόσια φιγούρα εκπροσωπώντας την ενδοοικογενειακή βία και ένιωσα την πλήρη δύναμη της οργής της κουλτούρας μας για τις γυναίκες που μιλούν ανοιχτά.

3) ‘Είχα τη σπάνια θέση να δω, σε πραγματικό χρόνο, πώς οι θεσμοί προστατεύουν τους άντρες που κατηγορούνται για κακοποίηση’. Οι ένορκοι βρήκαν ξεχωριστά ότι ο Depp, μέσω του δικηγόρου του, Adam Waldman, δυσφήμισε τη Heard σε μία από τις τρεις κατηγορίες στην ανταγωγή της».

Amber Heard

«Δεν την πιστέψαμε ποτέ»

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard έλαβε τέλος δύο ημέρες πριν και η απόφαση που πάρθηκε δικαίωσε τον διάσημο ηθοποιό. Ο ίδιος, μάλιστα, έκανε μία ιδιαίτερη εμφάνιση αμέσως μετά την ανακοίνωση του δικαστηρίου.

Πολλοί ήταν εκείνοι, γενικότερα, που παρακολουθούσαν την υπόθεση και ανυπομονούσαν είτε να μάθουν περισσότερα για την σχέση τους είτε για να δείξουν την στήριξή τους στον άνδρα που κατηγορούσε η ηθοποιός για κακοποιητική συμπεριφορά. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν πολλές γνωστές προσωπικότητες της ξένης, αλλά και της εγχώριας showbiz, οι οποίοι μέσα από τις αναρτήσεις τους έδειξαν ότι ήταν στο πλευρό του Johnny Depp.

Η Ashley Benson, η Naomi Campbell, καθώς και ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ανθή Σαλαγκούδη και πολλοί ακόμη είναι κάποιοι από τους οποίους αναφέρθηκαν δημόσια επί του θέματος μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Naomi Campbell στο πλευρό του Johnny Depp για την δίκη με την Amber Heard

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου για δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Ανθή Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη για τη δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Σοφία Παυλίδου

Η ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου για τη δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου για δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Κατερίνα Ζαρίφη

Κατερίνα Ζαρίφη για τη δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard

Δανάη Παππά

Δανάη Παππά για δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Ντόρα Μακρυγιάννη