Στιγμές χαράς στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Οι φωτογραφίες με την κόρη τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές χαράς στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή 7/6 για την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, Σοφία καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της και κλείνει συγκεκριμένα τα 25 χρόνια ζωής.

Οι ευχές Κυριάκου & Μαρέβας Μητσοτάκη για τα γενέθλια της κόρης τους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φυσικά της ευχήθηκε και δημόσια, ανεβάζοντας συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Πέρασαν 25 χρόνια από τότε που γέμισες τη ζωή μας με φως! Χρόνια πολλά Σοφάκι!».

Το ίδιο όμως έκανε και η σύζυγός του, Μαρέβα, με την ίδια να δημοσιεύει επίσης μια κοινή της φωτογραφία με τη Σοφία στο Instagram, γράφοντας στην λεζάντα: «Σοφάκι μου δεν το πιστεύω ότι έφτασε η ώρα που γίνεσαι 25! Τόσο υπερήφανη για όλα που έχεις πετύχει και για την απίστευτη καλοσύνη σου».

Οι ευχές Κυριάκου & Μαρέβας Μητσοτάκη για τα γενέθλια της κόρης τους

Οι ευχές Κυριάκου & Μαρέβας Μητσοτάκη για τα γενέθλια της κόρης τους αναρτήσεις

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό η Σοφία Μητσοτάκη σχολιάστηκε αρκετά από τους χρήστες του Twitter, λόγω της δουλειάς της

Οικογενειακή βόλτα στο Κολωνάκι για Κυριάκο Μητσοτάκη και Μαρέβα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένεια του. Έτσι μετά από την βόλτα του με την Μαρέβα για ψαράκι, πήγαν στο Κολωνάκι μαζί με την κόρη τους Δάφνη.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στην περιοχή να φεύγουν από γνωστό καφέ φορώντας τις μάσκες τους και να περπατούν προς το αυτοκίνητο τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαλαρός και casual άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και αφιέρωσε χρόνο στην οικογένεια του.

Η κόρη τους Δάφνη που σήμερα είναι 18 ετών πέρασε όμορφες στιγμές με τους γονείς της χωρίς να σκέφτεται τα αδιάκριτα βλέμματα.

Να σημειωθεί πως η μικρότερη κόρη της οικογένειας Αποφοίτησε πρόσφατα από το Κολλέγιο με άριστα και ετοιμάζεται να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Γέιλ (Yale Univercity).

Κυριάκος Μητσοτάκης Μαρέβα κόρη