Για ψάρι στο Μοσχάτο - Η έξοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Μαρέβα

Έτσι πέρασαν την Κυριακή τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για ψάρι στο Μοσχάτο - Η έξοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Μαρέβα

Τον ηλιόλουστο καιρό της Κυριακής (24/10) θέλησαν να εκμεταλλευτούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα. Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να πάνε για ψάρι και συγκεκριμένα στο Μοσχάτο.

Ο Πρωθυπουργός είναι αρκετά ενεργός στα social media και πολλές είναι οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητα του, πέρα από θέμα πολιτικής -διαβάστε εδώ και το συγκινητικό του αντίο στην Φώφη Γεννηματά-.

Αυτό λοιπόν έκανε και τώρα. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή του φωτογραφία με την Μαρέβα, από την Κυριακάτικη έξοδό τους.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Ψαράκι στο Μοσχάτο! Καλή Κυριακή!»

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Μαρέβα

Κατασπάραξαν στο twitter την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία - «Ξυδάκι άπλυτοι»

Ανώτερη στελεχική θέση στο αμερικανικό fund CVC Capital Partners που τον περασμένο Μάρτιο εξαγόρασε την Εθνική Ασφαλιστική ανέλαβε η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία. Συγκεκριμένα, η κοπέλα από τον Αύγουστο του 2021 εργάζεται ως investors relation manager, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο προφίλ της στο Linkedin.

Την είδηση έκανε γνωστή η παράταξη «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής, που αναρωτιέται σε ανακοίνωση της πόσο ηθική και δεοντολογική είναι η συγκεκριμένη πρόσληψη.

«Δώστε δουλειές στα "δικά" μας παιδιά

Συνάδελφοι,

Η CVC Capital Partners προσέλαβε σαν investors relation manager την κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία, στα γραφεία της στο Λονδίνο.

Νόμιμο ναι, ηθικό και δεοντολογικό όμως;

Το να επενδύει στη χώρα μας ένα hedge fund που αγόρασε κοψοχρονιά την Εταιρία μας και να προσλαμβάνει την κόρη του πρωθυπουργού που, μέσω του Τ.Χ.Σ., έδωσε την έγκριση για το ξεπούλημα της Εταιρίας μας, πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι;

Πόσο ηθικά είναι άραγε όλα στον χώρο των business…», γράφει αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το twitter λοιπόν, που δεν αφήνει ούτε "καρφίτσα" να πέσει κάτω, με το που έμαθε για την δουλειά της Σοφία Μητσοτάκη, έσπευσε να σχολιάσει το γεγονός. Ενώ, να σημειώσουμε πως έξαλλος με τον Πρωθυπουργό είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.