Μάτσας - Κεφαλογίαννη: Πιο αγαπημένοι από ποτέ στη συναυλία του Πάριου

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μάτσας - Κεφαλογίαννη: Πιο αγαπημένοι από ποτέ στη συναυλία του Πάριου

Ο συνθέτης Μίνως Μάτσας και η πολιτικός Όλγα Κεφαλογιάννη είναι ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να μη βγαίνουν πολύ συχνά, ωστόσο όταν το κάνουν δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Η έλευση μάλιστα των διδύμων τους φαίνεται να τους έδεσε πιο πολύ από ποτέ.

Το Σάββατο 4/6 το ζευγάρι μεταξύ πολλών άλλων αστέρων παρεβρέθηκε στο θέατρο «Άλσος», όπου έδωσε συναυλία ο αγαπημένος ερμηνευτής Γιάννης Πάριος(δείτε εδώ φωτογραφίες του). Εκεί τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, χαλαρούς και ευτυχισμένους να κρατιούνται χέρι χέρι.

Η φωτογραφία Κεφαλογιάννη - Μάτσα από το θέατρο «Άλσος»

Φωτογραφήθηκαν επίσης μαζί με τον ερμηνευτή Γιάννη Πάριο

Το ζευγάρι στη συναυλία του Γιάννη Πάριου

«Είχα προσπαθήσει πιο παλιά να κάνω παιδί, αλλά...» - Η άγνωστη εξομολόγηση της Όλγας Κεφαλογιάννη

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 27/5 η Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον Μίνω Μάτσα (με τον οποίο είχε πρόσφατα επέτειο γάμου) και την καθημερινότητα με τα δίδυμα μωρά της.

«Το έχω πει πριν να κάνω τα παιδιά πως για μία γυναίκα που το θέλει είναι κάτι που θα πρέπει να το προσπαθήσει. Εγώ είχα προσπαθήσει πιο παλιά, δεν μου είχε τύχει και οπότε το είχα κλείσει ως κεφάλαιο. Όταν λοιπόν ήρθε ο Μίνως στη ζωή μου, κάπως και οι δύο το θελήσαμε αυτό και είπαμε ότι ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μαζί, και ότι θα το απολαύσουμε και μαζί.

Έχω μεγαλώσει σε μεγάλη οικογένεια και με στενές σχέσεις μεταξύ μας, με τις αδελφές μου είμαστε αυτοκόλλητες. Με τα ανίψια μου το απολάμβανα το δέσιμο πολύ. Αλλά με τα δικά μου παιδιά είναι το κάτι άλλο.

Είναι ακόμα νωρίς να σου πω πώς θα είμαι σαν μαμά. Λιώνω με τα μωράκια ούτως ή άλλως. Ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά είναι ένα καινούριο άγχος που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι κάποιες φορές που πιάνω τον εαυτό μου να έχει τόσο μεγάλη ανησυχία που λέω πρέπει να ηρεμήσω. Με βοηθάει ο Μίνως σε αυτό, που είναι πολύ πιο ψύχραιμος. Ενώ κάνω πολιτική τόσα χρόνια, αλλά το άγχος με τα μωρά είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο», κατέληξε η γνωστή πολιτικός.