«Ο Γιάννης με ψιλοπαρατάει...» - Το δημόσιο παράπονο της Κατερίνας Γερονικολού για τον Τσιμιτσέλη

«Είναι μαυρισμένος και καλοκαιρινός»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Γιάννης με ψιλοπαρατάει...» - Το δημόσιο παράπονο της Κατερίνας Γερονικολού για τον Τσιμιτσέλη

Το πρωί της Τρίτης 7/6 την Κατερίνα Γερονικολού συνάντησε η εκπομπή Mega Καλημέρα και η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς, όπου μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη (δείτε εδώ το μυστικό που τους ενώνει), που πλέον συνεργάζονται και τηλεοπτικά.

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση η Κατερίνα Γερονικολού

«Είναι πολύ σημαντικό που σε αυτή την συνεργασία (σ.σ. τη σειρά “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”) υπάρχει και ο Γιάννης, ένας δικός σου άνθρωπος. Θα δούμε το φινάλε της σειράς αρχές φθινοπώρου για να μην πέσει στις αρχές Ιουλίου» αποκάλυψε.

«Έχει ξεκινήσει ο Γιάννης τα γυρίσματα του Fishy και με ψιλοπαρατάει, και είναι πιο καλοκαιρινός και μαυρισμένος!», συνέχισε εκφράζοντας παράπονο αλλά με χιούμορ.

«Δυστυχώς, από τότε που ο Γιάννης μπήκε στη ζωή μου είναι πολύ προστατευμένη. Και το δυστυχώς το λέω διότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να ήμουν έτσι κι αλλιώς προστατευμένη. Νιώθω ότι έχω μία ομπρέλα που με περικλείει και δεν μπορούν να με πειράξουν», ανέφερε.

«Το πλεονέκτημά του Γιάννη είναι ότι είναι αυθεντικός, και το μειονέκτημά του ότι… αγαπά περισσότερο το ψάρεμα από μένα;», πρόσθεσε.

«Όταν έβλεπα τον εαυτό μου στη σειρά “Λάκης ο Γλυκούλης” έλεγα “γιατί με πήρανε;”. Έβλεπα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσα, και έκανα πολλή δουλειά πάνω σε αυτό.

Δέχομαι μηνύματα στα σόσιαλ, άλλα σε πολύ λογικά πλαίσια. Πιο παλιά ένας θαυμαστής με ακολουθούσε, έμενα με φόβιζε», παραδέχτηκε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Εκεί πήγαν για πρώτο ραντεβού - «Επειδή ήμασταν γνωστοί...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21/1) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ που πρωταγωνιστούν.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία τους αλλά και τον πρώτο καιρό της συγκατοίκησης τους.

«Όταν είσαι με κάποιον δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα, το θέμα είναι όχι τι υποχωρήσεις κάνεις αλλά πια να μην τα βλέπεις, να μην ασχολείσαι με αυτά» είπε η Κατερίνα Γερονικολού ενώ με την σειρά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: «Η συγκατοίκηση πρέπει να υπάρχει ένας αμοιβαίος συμβιβασμός, δεν είναι “α, εγώ έχω μάθει έτσι”. Προσπαθείς με την καθημερινότητα και την τριβή να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο».

Μάλιστα, αποκάλυψαν πως το πρώτο τους ραντεβού ήταν σε γύρισμα: «Φάγαμε στο γύρισμα, στο break. Επειδή ήμασταν γνωστοί, ήδη βρισκόμασταν» ανέφερε ο ηθοποιός.