«Nα βγάλετε μία δήλωση...» - ''Κόλαφος'' η Φαίη Σκόρδα κατά του δικηγόρου της Πισπιρίγκου

Όλα όσα ανέφερε η παρουτσιάστρια

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Nα βγάλετε μία δήλωση...» - ''Κόλαφος'' η Φαίη Σκόρδα κατά του δικηγόρου της Πισπιρίγκου

Σήμερα Τρίτη 7/6, η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της ξέσπασε απευθυνόμενη στον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο.

Είναι γεγονός πως η υπόθεση της Πάτρας δε φαίνεται να ολοκληρώνεται σύντομα. Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο φως, τα οποία συνεχώς η οικογένεια διαψεύδει παρά το γεγονός πως υπάρχουν μαρτυρίες που την καίνε. Οι αναρτήσεις της Ρούλας στα social media από την περιόδο θανάτου των κοριτσιών είναι εκείνες που κεντρίζουν όλο και πιο πολύ το ενδιαφέρον όλου του πανελληνίου, που είναι συγκλονισμένο από τότε που ξεκίνησε η ιστορία.

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά

«Πραγματικά ανθρώπινα από το να ασχολείστε με αυτά θα είχε μεγαλύτερη ουσία και θα ήταν πάρα πολύ σεβαστό και αναμενόμενο από τον κόσμο και όλους, να βγάλετε μια δήλωση, να σας πω εγώ αφού πιστεύετε την αθωότητα που θα λέει τα εξής:

“Είμαι αθώα, το μόνο που θέλω και δεν με νοιάζει για εμένα τίποτα, είναι αν έχει πειράξει κάποιος τα παιδιά μου, να βρεθεί”.

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν έγινε κάποια τέτοια δήλωση, ούτε εσείς ανθρώπινα αισθανθήκατε ότι πρέπει να κάνετε μια τέτοιου είδους κουβέντα με την πελάτισσα σας, αυτό θα έπρεπε να είναι το κύριο μέλημά σας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Νέο αίτημα της Πισπιρίγκου για την επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας

Από την άλλη, να τονίσουμε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέα αφού κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Την ίδια ώρα που η υπεράσπιση της 33χρονης ζητά επίσημα πλέον την επανεξέταση ή επαλήθευση των αποτελεσμάτων από την πρώτη εξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα λοιπόν με το «Live News» ζητήθηκε, με αίτημα προς την ανακρίτρια, να γίνει ένας επανέλεγχος του δείγματος αίματος στο τοξικολογικό εργαστήριο των Χανίων, ένα από τα καλύτερα εργαστήρια της χώρας.