Αλέξης Παππάς για Survivor all star: ''Με τις σχέσεις που έχει ο Τζέιμς με τον Ατζούν δε θα μπορούσε να...''

Γιατί ξέσπασε για τους πρώην και νυν παίκτες του survivor

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αλέξης Παππάς για Survivor all star: ''Με τις σχέσεις που έχει ο Τζέιμς με τον Ατζούν δε θα μπορούσε να...''

Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στο «Φεστιβάλ Ψαροκόκκαλου», για να δει τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί και εκεί τον συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα, για να αποσπάσει τις δηλώσεις που προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 7/6. Ο Παππάς μίλησε για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο «All star survivor», ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και τα βέλη του σε πρώην και νυν παίκτες του survivor.

Νωρίτερα μάλιστα έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας ,ότι μετά το Bachelor και τον χωρισμό του με την Αθηνά New York, είναι ξανά ερωτευμένος(δείτε εδώ το απόσπασμα από τις δηλώσεις του).

Τι είπε ο Αλέξης Παππάς για το survivor all star

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν ο ίδιος θα συμμετείχε δεδομένου ότι ο Τριαντάφυλλος έχει ξεκινήσει ήδη προπόνηση και ο Τζέιμς έχει κάνει δηλώσεις, είπε:

«Δεν ξέρω τι θα κάνουν τα παιδιά, αλλά το να συζητάμε από τώρα το τι θα γίνει μετά από 8 μήνες και αν θα γίνει νομίζω ότι είναι τελείως άτοπο, αν ήμουν παραγωγός εγώ ο ίδιος, δε θα περίμενα να βγει τέτοια ανακοίνωση και να αρχίσουν οι παίκτες να δηλώνουν από μόνοι τους τη συμμετοχή, χωρίς να τους έχει γίνει πρόταση. Νομίζω ότι δεν έχει γίνει πρόταση στα παιδιά, χωρίς να είμαι σίγουρος για αυτό, ωστόσο ακόμα παίζεται το φετινό survivor. Θεωρώ ότι είναι πιο σωστό να τελειώσει και μετά να συζητηθεί ό'τι είναι».

Ενώ στην ερώτηση αν θα πήγαινε εάν συμμετείχε και ο Τζέιμς είπε καυστικά:

«Καταρχάς δεν ξέρω αν με τη σχέση που έχει ο Τζειμς με τον Ατζούν, αν θα μπορούσε η συμμετοχή του να είναι εφικτή».

Τέλος για τους Μαρτίκα - Βριησίδα σχολίασε ότι κάποια πράγματα είναι υπερβολές, τεχνάσματα με τα οποία πιστεύουν πως θα τραβήξουν περισσότερο την προσοχή, ενώ έδωσε στην πρόβλεψη για νικητή τον Άρη Σοιλέδη.

Survivor All Star: Ο Ατζούν τον θέλει διακαώς - Ένα βήμα πριν πει το "ναι" ο...

Δεν έχει μείνει πολύ ακόμα για την ολοκλήρωση του πέμπτου κύκλου του Survivor, καθώς την Πέμπτη 2/6 άλλος ένας παίκτης αποχώρησε (δείτε εδώ ποιος ήταν αυτός) και το παιχνίδι πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να γίνει ατομικό. Παρόλα αυτά, οι συζητήσεις για το Survivor All Star έχουν ξεκινήσει ήδη.

Όπως φαίνεται, η συμφωνία για την υλοποίηση του συγκεκριμένου ριάλιτι επιβίωσης έχει "κλείσει" και ήδη ακούνται κάποια από τα ονόματα που θα συμμετέχουν. Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor 4 και ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς και ικανούς παίκτες.

Η παραγωγή έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί του και του ζητά να απέχει από οποιοδήποτε άλλο ριάλιτι, καθώς τον θέλουν στον νέο κύκλο και εάν ο ίδιος έχει υπογράψει ώστε να βρίσκεται σε κάποια άλλη εκπομπή, αυτό δεν θα είναι εφικτό. Μάλιστα, επειδή πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή φαίνεται πως θα προβάλλεται καθημερινά, για να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη τηλεθέαση και ανταπόκριση από το κοινό.

Ηλίας Μπόγδανος