Ερωτευμένος ο Αλέξης Παππάς - Η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά

Το αποκάλυψε στις κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ερωτευμένος ο Αλέξης Παππάς - Η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε ο Αλέξης Παππάς, με αφορμή την παρουσία του στο «Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους». Ο πρώην Bachelor μίλησε μεταξύ άλλων για τις προτάσεις που δέχτηκε μετά το τέλος της εκπομπής ενώ μάλιστα παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του με την Αθηνά New York.

Ερωτευμένος ο Αλέξης Παππάς

«Έχουν γίνει πολλές προτάσεις και συναντήσεις, μετά από τόσο καιρό μέσα στα ριάλιτι, ήθελα ένα κενό.

Δεν ξέχασα την υποκριτική, εσείς με ξεχάσατε; Η υποκριτική είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είμαι ερωτευμένος αλλά δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Δεν έχουμε κάποια σχέση με την Άννα του “Bachelor”, ούτε με την Αθηνά. Δεν έχω κρατήσει επαφή με κάποιο από τα κορίτσια του παιχνιδιού.

Τυχαίο που δεν έμεινε καμία κοπέλα με τον… Bachelor» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Παππάς.

Πώς είναι οι σχέσεις του σήμερα με την Αθηνά New York

Ο Αλέξης Παππάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Super Kατερίνα και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον Τζέιμς Καφετζή, ένα χρόνο μετά το Survivor αλλά και για την εξέλιξη των ερωτικών του. Ο ηθοποιός από ότι φαίνεται δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τους παλιούς συμπαίκτες του, αλλά με την πρώην κοπέλα του, προσπαθεί να διατηρεί κάτι πολιτισμένο.

Για άλλη μια φορά ο Παππάς τοποθετήθηκε δημόσια και παραδέχτηκε πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ αυτού και της Αθηνάς New York, την οποία γνώρισε μέσα από το Bachelor 2. Σε κάθε περίπτωση, επιδιώκει να έχουν τα τυπικά σε ανθρώπινο επίπεδο.

«Με την Αθηνά τελειώσαμε. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που είχε αρχή, μέση και τέλος. Μετά από αυτό δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να τελειώνεις μια ανθρώπινη σχέση. Είχαμε ζήσει πολλά πράγματα. Μετά το Bachelor ήταν διαφορετικά. Η καθημερινότητα έδειξε άλλα πράγματα και έπρεπε ο καθένας να πάρει τον δρόμο του. Με την Άννα έχει τελειώσει. Είμαστε φίλοι, βγαίνουμε, αλλά μέχρι εκεί»