''Στη φόρα'' όλη η αλήθεια για τα ερωτικά του Νίκου Βέρτη - «Έχει μια σχέση εδώ και...»

''Έσπασε'' τη σιωπή του ο...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Στη φόρα'' όλη η αλήθεια για τα ερωτικά του Νίκου Βέρτη - «Έχει μια σχέση εδώ και...»

O Nίκος Βέρτης είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο πετυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές και η επιτυχία, που κάνει με τα single που κυκλοφορεί αλλά και με τις εμφανίσεις του στην πίστα είναι το κάτι άλλο. Πρόσφατα απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα με μια δικαστική διαμάχη, που είχε και για καλή του τύχη έληξε μετά από πολύ ταλαιπωρία.

Με τα επαγγελματικά του να πηγαίνουν πολύ καλά, μετά από πολύ καιρό έγινε γνωστή μια αποκάλυψη για τα προσωπικά του, για τα οποία δε μιλάει καθόλου εύκολα. Ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις μέσα από το αυτοκίνητό του στο Πρωινό, τις οποίες ακούσαμε την Τρίτη 7/6. Στον ρεπόρτερ λοιπόν αποκάλυψε πως είναι πολύ καλά στα αλλά δε θέλει να απασχολεί την ερωτική του ζωή.

Στη συνέχεια όμως τη ''βόμβα'' έμελλε να τη ρίξει ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ''έσπασε'' τη σιωπή του και δήλωσε πως γνωρίζει πολύ καλά ότι ο τραγουδιστής είναι εδώ και 5 χρόνια με μια πολύ ωραία κυρία, και πως είναι η πρώτη φορά που θα ακουστεί αυτή η αλήθεια.

Αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Νίκου Βέρτη

«Εγώ ξέρω πως έχει μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια με μια πολύ όμορφη κυρία. Δεν το έχει πει κανείς άλλος, τώρα θα με πάρει τηλέφωνο. 5 χρόνια», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ερωτικά είμαι δύσκολος...»

Ο Νίκος Βέρτης έκανε χθες βράδυ την πρεμιέρα του μετά την καραντίνα και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», κάνοντας μία μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, ξεκαθαρίζοντας πως μπορεί να αγαπάει πολύ κόσμο, ωστόσο είναι πολύ δύσκολος στα ερωτικά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε ένα μεγάλο βήμα, όταν αποφάσισε να επιστρέψει στις πίστες και να αφήσει πίσω του όλη αυτή την περιπέτεια που ζήσαμε με την έξαρση του κορωνοϊού και το προσωρινό "πάγωμα" των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων.

Λίγο μετά την εμφάνισή του στο μαγαζί του, ο Νίκος Βέρτης περιέγραψε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου την διαφορετική εμπειρία του από τις νέες συνθήκες κάτω από τις οποίες τραγούδησε, ενώ δε δίστασε να απαντήσει και σε ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική του ζωή.

Για την προσωπική του ζωή και για τη σχέση του, μίλησε και ο Χάρης Ρώμας. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για τον άνθρωπό του.

Νίκος Βέρτης σχέση

«Δε λέω συχνά τη λέξη σ’αγαπώ, είμαι δύσκολος στο σ΄ αγαπώ. Αγαπώ πολύ κόσμο, αγάπη έχω μόνο για τον κόσμο αλλά ερωτικά είμαι πολύ δύσκολος στο σ΄ αγαπώ. Τελευταία φορά δε θυμάμαι πότε είπα σ΄ αγαπώ είμαι και μεγάλος. Τα τελευταία 18 χρόνια δεν έχω μιλήσει για τα προσωπικά μου, αν τα καταφέρετε τώρα…», είπε ο Νίκος Βέρτης.