ΕΡΤ: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για το περιστατικό με τον ανταποκριτή από τη Ρωσία

Τι ανέφερε

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
ΕΡΤ: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για το περιστατικό με τον ανταποκριτή από τη Ρωσία

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η είδηση πως ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Ρωσία, Αχιλλέας Πατσούκας, εμφανιζόταν στον «αέρα» της κρατικής τηλεόρασης, όχι από τη ρωσική πρωτεύουσα -όπου όφειλε να βρίσκεται- αλλά από το σπίτι του στην Κυψέλη.

Μετά το περιστατικό και τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η ΕΡΤ αποφάσισε να προχωρήσει σε μία διορθωτική κίνηση. Συγκεκριμένα, προσέλαβε έναν δημοσιογράφο που ζει και εργάζεται στην Ουκρανία.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για το περιστατικό με τον ανταποκριτή που έπρεπε να είναι στη Ρωσία αλλά ήταν στην Κυψέλη

«Η ΕΡΤ με χαρά ανακοινώνει ότι από σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, ενδυναμώνει περαιτέρω το δίκτυο των ανταποκριτών της στο εξωτερικό με τον δημοσιογράφο Κώστα Ονισένκο που ζει και εργάζεται στην Ουκρανία.

Ο Κώστας Ονισένκο, είναι μόνιμος κάτοικος στο Κίεβο από το 2017 και καλύπτει όλες τις εξελίξεις σε αυτήν την πολύπαθη χώρα. Έχει εργαστεί σε ελληνικά ΜΜΕ τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει υπάρξει συντάκτης του ελεύθερου, του αστυνομικού, αλλά και του δικαστικού ρεπορτάζ, ενώ έχει συνεργαστεί με την «Καθημερινή», το Μega, το Vice καθώς και με άλλα ΜΜΕ» αναφέρει η ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης, στο Ραδιομέγαρο της οποίας εισέβαλλε πρόσφατα οπλισμένος άντρας.

undefined

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες συνέβη ένα ακόμα πρωτοφανές περιστατικό στο κανάλι της Αγίας Παρασκευής

Σε μια επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με το περιστατικό με το ρόπαλο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/6) στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής προχώρησε νωρίτερα η ΕΡΤ.

«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 από την κεντρική πύλη.

Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

TAGS