«Γι’ αυτό είναι προσωπικά...» - Ο Νίκος Βέρτης εξηγεί το λόγο που δε γίνονται γνωστά τα προσωπικά του

«Δεν θέλω να απασχολεί το όνομά μου»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Γι’ αυτό είναι προσωπικά...» - Ο Νίκος Βέρτης εξηγεί το λόγο που δε γίνονται γνωστά τα προσωπικά του

Λίγο πριν ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του, ο Νίκος Βέρτης στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και πρόσφατα τα ''έσπασε'' η Ζέτα Θεοδωροπούλου με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και τον Γρηγόρη Μπάκα μέσα από το αυτοκίνητό του, τις οποίες ακούσαμε την Τρίτη 7/6. Ο τραγουδιστής μετά από 11 μήνες εμφάνισης στην Αθηναϊκή νύχτα ρίχνει αυλαία για το καλοκαίρι και μιλά στον ρεπόρτερ τα επόμενα σχέδιά του.

Στον ρεπόρτερ λοιπόν αποκάλυψε πως είναι πολύ καλά στα προσωπικά του αλλά δε θέλει να απασχολεί την ερωτική του ζωή.

O Nίκος Βέρτης είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο πετυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές και η επιτυχία, που κάνει με τα single που κυκλοφορεί αλλά και με τις εμφανίσεις του στην πίστα είναι το κάτι άλλο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για την προσωπική του ζωή

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε στην πιθανότητα αν θα γινόταν ποτέ κριτής σε κάποιο show, με τον τραγουδιστή να απαντά διπλωματικά. Είπε πως προτιμάει να μην κάνει κριτική μπροστά σε τρίτους, οπότε δεν θα το επέλεγε.

Όσον αφορά στα προσωπικά του και στους λόγους που ποτέ δεν απασχολεί τα media, ο Νίκος Βέρτης είπε:

«Γι’ αυτό είναι προσωπικά, γιατί μένουν προσωπικά. Δεν θέλω να απασχολεί το όνομά μου τα προσωπικά μου, θετικά και αρνητικά. Θέλω να απασχολεί μόνο η μουσική μου, η δουλειά μου. Αυτή είναι η δουλειά μου, μουσική κάνουμε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Σε ένα ενδεχόμενο γάμου όπως του αδερφού του, ο τραγουδιστής απάντησε πως κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.

Στη συνέχεια όμως o Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να κάνει μία αποκάλυψη, που κανείς δε περίμενε. Ο παρουσιαστής δεν άντεξε και ''έσπασε'' τη σιωπή του, δηλώνοντας πως γνωρίζει πολύ καλά ότι ο τραγουδιστής είναι εδώ και 5 χρόνια με μια πολύ ωραία κυρία, και πως είναι η πρώτη φορά που θα ακουστεί αυτή η αλήθεια.

«Εγώ ξέρω πως έχει μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια με μια πολύ όμορφη κυρία. Δεν το έχει πει κανείς άλλος, τώρα θα με πάρει τηλέφωνο. 5 χρόνια», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.