«Με πλήγωναν, τα έπαιρνα προσωπικά...» - ''Γροθιά στο στομάχι'' οι δηλώσεις της Σάττι για το bullying που πέρναγε

Η σημερινή σχέση με τον πατέρα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με πλήγωναν, τα έπαιρνα προσωπικά...» - ''Γροθιά στο στομάχι'' οι δηλώσεις της Σάττι για το bullying που πέρναγε

Η Μαρίνα Σάττι είναι μια πολύ ιδιαίτερη καλλιτέχνης και με αφορμή τον νέο και πρώτο της δίσκο, που κυκλοφόρησε έκανε δηλώσεις στην εκπομπή ''Love it'', οι οποίες ακούστηκαν την Τρίτη 7/6. Η τραγουδίστρια μίλησε με πολύ μεγάλη χαρά για τα επαγγελματικά της αλλά δε δίστασε να αναφερθεί και στα αρνητικά σχόλια, που λαμβάνει.

Γενικότερα είναι γνωστό πως λόγω της καταγωγής του πατέρα της, αισθανόταν μικρότερη μια ντροπή, περισσότερο για εκείνον, επιτρέποντας έτσι και να δεχτεί bullying. Οι καταστάσεις αυτές μπορεί να ανήκουν στο παρελθόν αλλά ποτέ δεν ξεχνάει το πως ένιωθε τότε, μιας και έπαιρνε στα σοβαρά όλα τα σχόλια και όπως τόνισε πληγωνόταν.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι για τα αρνητικά σχόλια

«Όλα αυτά τα συμβάντα, τα λόγια και οι εικόνες που μπορεί να ακούμε όλοι μεγαλώνοντας ίσως μου έκοψαν τα φτερά στη διαδρομή μου. Μιλάμε για το μπούλινγκ που δεχόμασταν παλιά αλλά δεν μιλάμε για το μπούλινγκ που δεχόμαστε τώρα που είμαστε μεγάλοι.

Όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας και όλη αυτή η πληροφορία που υπάρχει στο διαδίκτυο, την τηλεόραση και τα μέσα. Πόσο εύκολο είναι για κάποιον να πει κάτι για κάποιον άλλον. Συνήθως όταν ακούω κάτι που νιώθω ότι με υποτιμά, με πεισμώνει πάρα πολύ αλλά δεν μπαίνω να τα βλέπω πια. Παλιά τα παρακολουθούσα και με πλήγωναν, τα έπαιρνα προσωπικά γιατί νόμιζα ότι ήταν αλήθεια.

Η αδελφή μου, που είναι 14 ετών και ζει με τον μπαμπά μου στο Σουδάν, μου στέλνει βιντεάκια που κάθεται μαζί με τον μπαμπά μου στο λάπτοπ και βλέπουν τα βίντεο μου το ένα μετά το άλλο στη σειρά. Είναι περήφανος για μένα και μου λείπει γιατί έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω στο Σουδάν».

Η Σάττι δεν έχει καταγωγή μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από...

Η Μαρίνα Σάττι είναι μια τραγουδίστρια, η οποία για το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη δώσει πολύ καλά τραγουδιστικά σημάδια. Το παρουσιαστικό της λόγω της διπλής εθνικότητας, είναι κάτι που την κάνει τόσο όμορφη αν και η Μαρίνα έχει δεχτεί κατά κόρων bullying γι αυτήν.

Μπορεί να έχει ένα ανατρεπτικό και πολύ εκκεντρικό λουκ, ωστόσο δεν είναι τόσο μικρή όσο θα νόμιζε κανείς.. Πολλοί την περνάνε για 25αρα, ωστόσο η Μαρίνα έχει κλείσει τα 35 και πορεύεται με ωριμότητα στον δύσκολο χώρο, που έχει επιλέξει να υπηρετεί.

Για τα προσωπικά της Σάττι δε γνωρίζουμε πολλά, παρά μόνο για μια σχέση του παρελθόντος με τον Ιβάν Σβιτάλιο..στο σήμερα, δημοσιεύματα τη θέλουν ερωτευμένη από το 2017, με άγνωστο ωστόσο πρόσωπο.