Του στοίχισε ο κορωνοϊός - Η συγκινητική εξομολόγηση του Χρήστου Χολίδη στο Love it

Όλα όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Του στοίχισε ο κορωνοϊός - Η συγκινητική εξομολόγηση του Χρήστου Χολίδη στο Love it

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it» βρέθηκε, μετά την αποχώρησή του από το The Masked Singer, ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει για πολύ προσωπικά του ζητήματα, αλλά και για την δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού που παραλίγο να έχανε τον πατέρα του.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Χρήστου Χολίδη

«Σήμερα ο πατέρας μου είναι καλά αλλά κοντέψαμε να τον χάσουμε. Φοβόταν τον κορωνοϊό, δεν ξέρω αν κάνει να τα λέμε αυτά, δεν πήγε στον γιατρό και χάσαμε τα νεφρά μας. Ο γιατρός του, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε και δόξα τον Θεό τώρα είναι καλά. Κάνει αιμοκάθαρση, είναι μια χαρά και βρίσκεται στο χωριό όπου και ξεκουράζεται».

«Του στέλνω την αγάπη μου. Θα σας πω και κάτι, μην σας τύχει ποτέ. Το πιο δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο πρώτος που μαθαίνει τα νέα. Ο πρώτος ήμουν εγώ και έπρεπε μετά να το πλασάρω στον άλλον ώστε να καταλάβει ότι η ζωή θα είναι από δω και πέρα έτσι».

«Αυτό που πέρασα εγώ με τον κορωνοϊό ήταν απαράδεκτο. Δηλαδή δεν έχω λέξεις να το εξηγήσω, πέρασα πολύ άσχημα και ήθελα να βγω στον δρόμο να τρέχω. Δεν μπορούσα καθόλου, ήμουν χάλια ψυχολογικά.

Πέρασα και τον κορωνοϊό, το πέρασα όντας εμβολιασμένος και την δεύτερη μέρα ήμουν μια χαρά αλλά η κλεισούρα και όλο αυτό δεν το μπορούσα καθόλου», ολοκλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς ο Χρήστος Χολίδης

Ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, την Πέμπτη 2/6, και πραγματοποίησε ορισμένες δηλώσεις οι οποίες σχολιάστηκαν στο πλατό του Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 3/6. Πιο συγκεκριμένα, έκανε έναν προσωπικό απολογισμό για τη ζωή και την καριέρα του.

Ο τραγουδιστής, δηλαδή, αναφέρθηκε στο προηγούμενο επάγγελμά του, κατά το οποίο υπήρξε μπασκετμπολίστας, και εξήγησε πως η εμπειρία του του άφησε μία πικρή γεύση κατά την αποχώρηση, γι' αυτό και πλέον θέτει διαφορετικούς στόχους και προχωράει σταδιακά στη ζωή του. Βέβαια, ο ίδιος έχει αποδείξει πως οι πιο θλιβερές εμπειρίες του αποτελούν έμπνευση για την μουσική του.

«Έχω ξεπεράσει αυτά που φανταζόμουν, να στο πω έτσι, πολύ καιρό. Γιατί επειδή το μπάσκετ...ήμουν μπασκετμπολίστας πριν και αυτό με πλήγωσε πάρα πολύ, οπότε αυτό που ασχολήθηκα μετά απ' τα 23 μου, το κάνω μέχρι τόσο, ώστε να μη με πληγώνει, να στο πω έτσι. Οπότε τα σχέδιά μου εμένα είναι κομμάτι κομμάτι, βήμα βήμα», είπε χαρακτηριστικά.