''Έσκασαν'' τα ευχάριστα για τον Αντώνη Ρέμο - Ανακοινώθηκε πριν από λίγο

Ο κόσμος θα ξετρελαθεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Έσκασαν'' τα ευχάριστα για τον Αντώνη Ρέμο - Ανακοινώθηκε πριν από λίγο

Τελευταία τα νέα που γίνονται γνωστά για το όνομα του Αντώνη Ρέμου είναι όλα ευχάριστα αφού μετά τα γενέθλια της μονάκριβης κόρης του Ελένης και το εντυπωσιακό πάρτι, που ετοίμασε η Υβόννη για εκείνη, έγινε γνωστή η πρώτη συναυλία του τραγουδιστή στην Αθήνα στις 20 και 21 Ιουνίου.

Το κοινό, που αγαπάει και θαυμάζει τον Ρέμο δεν είναι λίγο και σίγουρα η καλοκαιρινή αυτή συναυλία του είναι κάτι, που θα περιμένουν με μεγάλη χαρά. Για πρώτη φορά λοιπόν, θα τον απολαύσουμε στο Θέατρο Άλσος, στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας, μέσα στα δέντρα του Πεδίου του Άρεως, που βλέπει ακριβώς τον λόφο του Λυκαβηττού.

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Αθήνα

Ρέμος συναυλία

«Το όνειρό μου είναι...»

Ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος λίγο καιρό πριν μίλησε και για την γυναίκα του με τον πιο γλυκό τρόπο, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Traction τη Δευτέρα 4/3 και εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του. Συγκεκριμένα, μίλησε για την αδυναμία του, την κόρη του και την επιθυμία του να την δει να παντρεύεται.

«Όταν γυρίσαμε από τη Γερμανία εγκατασταθήκαμε στον Λαγκαδά. Ήμουν ένα παιδάκι με όνειρα αλλά πέτυχα πολύ περισσότερα από όσα μπορούσα να ονειρευτώ. Τώρα το όνειρό μου είναι να μπορέσω να δω να μεγαλώνει η κόρη μου, να την παντρέψω. Αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου. Αυτά είναι και τα πραγματικά όνειρα. Το να οδηγήσω ένα γρήγορο αυτοκίνητο είναι επιθυμίες της ζωής».

«Το αυτοκίνητο είναι ένα εξαιρετικό μέσο να περνάμε ωραίο αλλά είναι και ένα φονικό όπλο όταν του κάνουμε κακή χρήση. Είναι κρίμα να φύγει από ατύχημα αυτοκινήτου»