«Έχω κάνει ψυχανάλυση για να...» - Ο Γιώργος Χρανιώτης εξομολογείται για τη διαχείριση του θυμού του

«Δεν έχω στείλει κανένα στο νοσοκομείο...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έχω κάνει ψυχανάλυση για να...» - Ο Γιώργος Χρανιώτης εξομολογείται για τη διαχείριση του θυμού του

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' την Τρίτη 7/6, όπου παραχώρησε μ'ια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, που έκανε μίλησε για την οικογένεια που έχει φτιάξει και για το πως θα διαχειριστεί τον γιο του(δείτε τις τρυφερές αναρτήσεις της συζύγου του με το γιο τους) μεγαλώνοντας αλλά και για τον ίδιο και τα προβλήματα θυμού, που είχε αλλά κατάφερε να διαχειριστεί.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη για τη διαχείριση του θυμού του

«Είμαι πολύ ισχυρογνώμων, μπορώ να νευριάσω πολύ εύκολα. Το μόνο που δεν κάνω πλέον είναι να πλακώνομαι πια με τους φίλους μου. Έχω κάνει ψυχανάλυση για να διαχειριστώ το θυμό μου. Είναι κάτι που το φέρω από παιδί μάλλον, αλλά θεωρώ το έχω αξιοποιήσει θετικά. Δεν έχω στείλει κανένα στο νοσοκομείο ούτε με έχουν στείλει. Αντιθέτως, μέσα από τη δουλειά μου, το πέχω αξιοποιήσει»

«Τα παιδιά συνηθίζουν να εξερευνούν τα όρια τους, της βίας, της αγάπης... όπως θέλουν να εξερευνήσουν την ποιότητα του χαδιού, έτσι θέλουν και να σε νευριάσουν. Θέλει να δει τα πρόσωπα που μπορείς να αλλάξεις».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη για τον γιο του και τις μηχανές

Ο ηθοποιός δεδομένου ότι είχε περάσει μια έντονη εφηβεία, έχει παραδεχτεί πως δοκίμασε πράγματα και πέρασε από πολλά μονοπάτια. Μεγαλώνοντας μια αγάπη του ήταν οι μηχανές, την οποία και έχει ακόμα. Στην ερώτηση όμως αν θα άφηνε να έχει το παιδί του μηχανή, αισθάνθηκε πως μια φοβία, αφού η αδυναμία που του έχει είναι πάρα πολύ μεγάλη, και την εκφράζει συχνά στα social media.

«Εγώ θα φρικάρω αν αύριο ο γιος μου πει ότι θέλει να πάρει μοτοσυκλέτα, εγώ οδηγώ μοτοσυκλέτα και επίσης ξέρω τους κινδύνους. Αυτός ο κύριος που λέγεται φύλακας άγγελος με έχει προφυλάξει πολλές φορές, δηλαδή αν ο γιος μου πει ότι θέλει να πάρει μηχανή θα παρανοήσω.

Οπότε ίσως σκέφτομαι ότι αργότερα δε θα παρατήσω τη μοτοσυκλέτα μου αλλά ίσως την κάνω πιο αραιά. Τώρα αυτή μπορεί να είναι και μια χαζή σκέψη, μπορεί να την παρατήσω».