Ξέσπασε ο ετεροθαλής αδερφός του Γιώργου Τράγκα - «Δεν μ’ αρέσει που κυκλοφορεί το επίθετό μας»

«Δεν ξέρω πώς έβγαλε αυτά τα χρήματα»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο ετεροθαλής αδερφός του Γιώργου Τράγκα - «Δεν μ’ αρέσει που κυκλοφορεί το επίθετό μας»

Χαμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα(δείτε εδώ αναλυτικά τι περιλαμβάνει η περιουσία του), η οποία δεσμεύτηκε εν τέλει πριν μερικές μέρες. Η αμύθητη περιουσία του θα περάσει από ενδελεχή έλεγχο για πιθανή τέλεση βαρύτατων κακουργημάτων.

Στο «Live News» μίλησε ο αδερφός του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος τόνισε πως μετά το δεύτερο διαζύγιο του δημοσιογράφου δεν είχαν επαφές και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσα λέγονται γύρω από το όνομα της οικογένειάς τους.

Οι δηλώσεις του ετεροθαλή αδερφού του Γιώργου Τράγκα

«Δεν είχα σχέση με τον αδερφό μου. Δεν με έχει καλέσει κανένας, ούτε έχω καμία σχέση. Τα περιουσιακά μου στοιχεία προέρχονται από τη μητέρα μου, είμαστε ετεροθαλή αδέρφια. Δεν είχα καμία σχέση με τη δημοσιογραφία ή με το τι έκανε ο αδερφός μου».

«Δεν ξέρω τι έκανε και πως έβγαλε αυτά τα χρήματα. Ήξερα ότι βγάζει ένα περιοδικό. Μετά το δεύτερο διαζύγιό του δεν είχα καμία σχέση. Το μόνο που μου είχε πει κάποτε ότι: “Ξέρεις, θα μένω στη Γαλλία τον μισό χρόνο. Έχω πάρει ένα σπίτι στη Γαλλία”. Στη γιορτή του καθενός έπαιρνε ο ένας τηλέφωνο και έλεγε χρόνια πολλά. Τέρμα. Δεν μ’ αρέσει που κυκλοφορεί το επίθετό μας. Το όνομά μας ουδέποτε είχε βγει τη δημοσιότητα. Είμαστε μία αξιοπρεπής οικογένεια από πάππου προς πάππου. Ας ερευνηθεί, κράτος υπάρχει, ας κοιτάξει να βρει την προέλευση», δήλωσε.

Εξελίξεις με την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα - Η απόφαση του γιου του, Φρέντυ

Στην απόφαση να αποποιηθεί κάθε περιουσιακό στοιχείο του πατέρα του προχώρησε ο γιος του Γιώργου Τράγκα, κάτι που έγινε γνωστό με μια ανακοίνωση, διά μέσω του δικηγόρου του Θέμη Σοφού.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά είχε «παντελή έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του».

«Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος – Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος.

Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ).

Αθήνα, την 7 Ιουνίου 2022
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Θέμης Σοφός, Δ.Ν. – Δικηγόρος».

Η ανακοίνωση του Σοφού για την απόφαση του γιου του Τράγκα να αποποιηθεί κάθε περιουσιακό στοιχείο