«Δεν είναι κονσέρβα ο έρωτας...» - Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει το πιο σημαντικό στοιχείο για τον γάμο του

Μίλησε "ανοιχτά" για το θέμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν είναι κονσέρβα ο έρωτας...» - Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει το πιο σημαντικό στοιχείο για τον γάμο του

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, την Τρίτη 7/6, και, πέρα από την ψυχανάλυση, μίλησε για την σχέση του με την σύντροφό του, Γεωργία Αβασκαντήρα, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και ο έρωτάς τους, πλέον, δεν κρύβεται.

Παρόλα αυτά, πολλοί μιλάνε για τον έρωτα ως κάτι περαστικό, ωστόσο ο ηθοποιός εξήγησε ποια είναι η δική του φοβία σχετικά με τον έρωτα στις σχέσεις και τα συναισθήματα που πολλές φορές έρχονται και φεύγουν. Μετά τον γάμο τους, αισθάνεται πολύ πιο άνετα να μιλάει δημόσια για εκείνη και έτσι δεν δίστασε να απαντήσει και για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη για τον έρωτα στον γάμο του με την Γεωργία Αβασκαντήρα

«Δεν θα ήμουν με την Γεωργία αν δεν ήμουν ακόμα ερωτευμένος, γιατί δεν καταλαβαίνω ακριβώς αυτό το επόμενο στάδιο ότι "ναι, είμαστε καλά, έχουμε τα παιδιά, κάνουμε σεξ μία φορά το χρόνο, αλλά αγαπιόμαστε". Δεν το θέλω να συμβεί. Δεν θέλω να γίνω ο τύπος που έχει την κοπέλα του αλλού και την παράνομη σχέση του ή την νόμιμη. Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, προσπαθώντας να εξηγήσει τι είναι αυτό που θέλει να συνεχίσει να υπάρχει στον γάμο του, ανέφερε: «Να υπάρχει σεξουαλική επιθυμία, η οποία πηγάζει από τον θαυμασμό που έχεις στον άλλον και από την καθημερινότητα που δεν είναι τόσο καθημερινή».

«Δεν το πιστεύω αυτό. Θα το διαπραγματευτούμε αν συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι κονσέρβα ο έρωτας...», τόνισε όταν η παρουσιάστρια του απάντησε πως είναι κάτι αναπόφευκτο.

«Όταν έχεις ένα παιδί και είναι άνθρωποι στο σπίτι και όταν έρχεσαι πτώμα από τη δουλειά, το να συνευρεθείς ερωτικά με τον σύντροφό σου θέλει και ένα περιβάλλον, αλλά να συμβαίνει», κατέληξε.

Οι φοβίες του για τον γιο του

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την όμορφη οικογένεια που έχει φτιάξει αλλά και για το πως θα διαχειριστεί τον γιο του μεγαλώνοντας με τους κινδύνους, που θα παραμενεύουν.

Ο ηθοποιός δεδομένου ότι είχε περάσει μια έντονη εφηβεία, έχει παραδεχτεί πως δοκίμασε πράγματα και πέρασε από πολλά μονοπάτια. Μεγαλώνοντας μια αγάπη του ήταν οι μηχανές, την οποία και έχει ακόμα. Στην ερώτηση όμως αν θα άφηνε να έχει το παιδί του μηχανή, αισθάνθηκε πως μια φοβία, αφού η αδυναμία που του έχει είναι πάρα πολύ μεγάλη, και την εκφράζει συχνά στα social media.

«Εγώ θα φρικάρω αν αύριο ο γιος μου πει ότι θέλει να πάρει μοτοσυκλέτα, εγώ οδηγώ μοτοσυκλέτα και επίσης ξέρω τους κινδύνους. Αυτός ο κύριος που λέγεται φύλακας άγγελος με έχει προφυλάξει πολλές φορές, δηλαδή αν ο γιος μου πει ότι θέλει να πάρει μηχανή θα παρανοήσω.

Οπότε ίσως σκέφτομαι ότι αργότερα δε θα παρατήσω τη μοτοσυκλέτα μου αλλά ίσως την κάνω πιο αραιά. Τώρα αυτή μπορεί να είναι και μια χαζή σκέψη, μπορεί να την παρατήσω».