«Ο γάμος μας ήταν σαν μεξικάνικη φιέστα» - Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλά για τον ασυνήθιστο γάμο του με τη Γεωργία

«Μπορεί να πάρεις και ένα vibe ζήλιας»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ο γάμος μας ήταν σαν μεξικάνικη φιέστα» - Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλά για τον ασυνήθιστο γάμο του με τη Γεωργία

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' την Τρίτη 7/6 και μεταξύ άλλων, μίλησε για την όμορφη οικογένεια που έχει φτιάξει αλλά και για το πως θα διαχειριστεί τον γιο του μεγαλώνοντας με τους κινδύνους, που θα παραμενεύουν(δείτε τις τρυφερές αναρτήσεις της συζύγου του με το γιο τους). Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε και την ημέρα του γάμου του με την αγαπημένη του, Γεωργία, στην Τήνο το 2018.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη για τη μέρα του γάμου του

«Δεν ήταν πολύ συνηθισμένος ο γάμος. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε γάμους… προτιμώ να πηγαίνω σε κηδείες. Υπάρχει πιο πολλή αλήθεια. Στους γάμους υπάρχει μια χαρά υπερβολική, χωρίς λόγο, στημένη. Ο δικός μου γάμος δεν ήταν έτσι. Ξέρω ότι ήταν όλο σοβαρό, η ευλογία που πήραμε, οι ευχές από τους καλεσμένους…» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Ο γάμος μας ήταν σαν μεξικάνικη φιέστα. Όταν ήπια την πρώτη μου ρακί κάπως χαλάρωσα, χόρεψα πάρα πολύ. Περισσότερο πέρασα καλά και γέλασα, παρά το ότι αισθάνθηκα ότι άλλαξε τη ζωή μου. Ένας από τους λόγους που παντρεύεσαι είναι γιατί θέλεις να κάνεις και ένα παιδί. Είχα πολύ κοντινούς μου ανθρώπους δίπλα μου, είδα πολύ ωραία πρόσωπα. Είδα πρόσωπα που δε μου άρεσαν… μπορεί να πάρεις και ένα vibe ζήλιας. Υπήρχαν άνθρωποι που ήρθαν στον γάμο και δεν μας έφεραν ούτε δώρο. Εγώ αυτό το κρατάω… Αυτή την έλλειψη ευαισθησίας δυστυχώς την κρατάω μέσα μου πολύ βαθιά και τη θυμάμαι. Οπότε αν με ξενέρωσε κάτι είναι μόνο αυτό» αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη για τον γιο του και τις μηχανές

Ο ηθοποιός δεδομένου ότι είχε περάσει μια έντονη εφηβεία, έχει παραδεχτεί πως δοκίμασε πράγματα και πέρασε από πολλά μονοπάτια. Μεγαλώνοντας μια αγάπη του ήταν οι μηχανές, την οποία και έχει ακόμα. Στην ερώτηση όμως αν θα άφηνε να έχει το παιδί του μηχανή, αισθάνθηκε πως μια φοβία, αφού η αδυναμία που του έχει είναι πάρα πολύ μεγάλη, και την εκφράζει συχνά στα social media.

«Εγώ θα φρικάρω αν αύριο ο γιος μου πει ότι θέλει να πάρει μοτοσυκλέτα, εγώ οδηγώ μοτοσυκλέτα και επίσης ξέρω τους κινδύνους. Αυτός ο κύριος που λέγεται φύλακας άγγελος με έχει προφυλάξει πολλές φορές, δηλαδή αν ο γιος μου πει ότι θέλει να πάρει μηχανή θα παρανοήσω.

Οπότε ίσως σκέφτομαι ότι αργότερα δε θα παρατήσω τη μοτοσυκλέτα μου αλλά ίσως την κάνω πιο αραιά. Τώρα αυτή μπορεί να είναι και μια χαζή σκέψη, μπορεί να την παρατήσω».