Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σούσουρο με την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη - Πόζαρε στην Times Square και προκάλεσε "πανικό"

Δεκάδες αντιδράσεις στα social media

Σούσουρο με την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη - Πόζαρε στην Times Square και προκάλεσε
News 07.06.2022 18:45
Από Ίρις Βίλα

Η Μαρίνα Πατούλη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές αναρτήσεις από την καθημερινότητά της.

Όπως έχει γίνει γνωστό λοιπόν η ίδια έδωσε το παρών σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη. Έτσι, αναμενόμενο ήταν να δημοσιεύσει και κάποιες στιγμές της.

Το απόγευμα της Τρίτης (7/6) η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να ποστάρει επίσης μια ανάρτηση στην οποία ποζάρει χαμογελαστή στην Times Square όπου τράβηξε για τα καλά τα βλέμματα. (Δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που ταξίδεψε ως τη Νέα Υόρκη)

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη στη Νέα Υόρκη

View this post on Instagram

A post shared by Marina Patoulis (@marina_patoulis)

Το βιογραφικό της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Σταυράκη που όπως φαίνεται έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βλάσση Χολέβα γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και της Λατινικής Φιλολογίας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΑπό το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως Φιλόλογος, σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Αθήνα και το Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια "Saint Joseph" στην Πεύκη και κατόπιν σε Δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017.

καταγωγή της Μαρίνας Πατούλη

Από το 2000 έως το 2003, διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Επίσης, διατέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2007, είναι μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».

Από το 2017, είναι Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.Στις ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εξελέγη (πρώτη σε ψήφους) Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2014 έως το 2017, διετέλεσε Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. για το Περιβάλλον, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό (ΠΕ.Α.Π) του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2015, είναι εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με διαφορετικά μαλλιά και πιο μικρά χείλη - Φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη από όταν ήταν δασκάλα

«Η Μαρίνα είναι μπεμπέκα και αγεωγράφιτη» - Τα επικά σχόλια του Λάκη Γαβαλά για την Πατούλη

Share