Σταματοπούλου: Αποκάλυψε τα πρώτα δώρα μετά την γέννα - Πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz έστειλε ανθοδέσμη

Η αποκάλυψη στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
 Σταματοπούλου: Αποκάλυψε τα πρώτα δώρα μετά την γέννα - Πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz έστειλε ανθοδέσμη

Την πιο όμορφη περίοδο διανύει η Ρούλα Σταματοπούλου, καθώς πριν μερικές μέρες έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της, με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο, με την Ελένη Μενεγάκη να κάνει αρχικά γνωστή την ευχάριστη αυτή είδηση μιας και συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια.

Η γνωστή make up artist, ούσα γενικά αρκετά ενεργή στα social media, συνηθίζει να ''ανεβάζει'' στιγμιότυοα από την καθημερινότητά της τόσο από τη προσωπική όσο και από την επαγγελματική της ζωή. Μάλιστα, με αφορμή τον ερχομό του γιου της, τον τελευταίο καιρό λαμβάνει αρκετά δώρα και ένα από αυτά ήταν από την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά.

Η ανάρτηση της Ρούλας Σταματοπούλου

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης 7/6, η Ρούλα Σταματοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και αποκάλυψε το δώρο που δέχτηκε από το φιλικό της ζευγάρι. Πρόκειται για ένα μπουκέτο με λευκά και μπλε λουλούδια.

«Σας αγαπώ πάρα πολύ. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Έχει μοσχομυρίσει όλο το σπίτι Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη», έγραψε η Ρούλα Σταματοπούλου.

δώρο Ρουβα-Ζυγούλη σε Ρούλα Σταματοπούλου

Οι πρώτες δηλώσεις της Ρούλας Σταματοπούλου μετά την γέννα

Έχει επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με τον νεογέννητο γιο της (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση) και μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης 2/6 η ίδια δημοσίευσε μερικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν και για να περιγράψει την ίδια στιγμή τα πρώτα της συναισθήματα μετά τη γέννα.

«Το ξέρω ότι με χάσατε αλλά ο μικρός μου βιάστηκε να βγει, δεν το περιμέναμε, τρέχαμε τελευταία στιγμή. Όλα καλά όμως, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματά σας. Αυτή την καψούρα που νιώθω, μου την είχατε πει αλλά δεν μπορεί να την φανταστεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος, Τον θέλω τσιρότο πάνω μου, δεν θέλω να τον βγάζω από πάνω μου. Για σαράντα μέρες θα έχουμε να πούμε πολλά», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Σταματοπούλου.