Johnny Depp: «Μαζί κάναμε το σωστό» - Κέρδισε 4 εκατομμύρια followers μετά από αυτή την ανάρτηση στο Tik Tok

«Σε όλους τους υποστηρικτές μου...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Johnny Depp: «Μαζί κάναμε το σωστό» - Κέρδισε 4 εκατομμύρια followers μετά από αυτή την ανάρτηση στο Tik Tok

Η δίκη για το πρώην ζεύγος Johnny Depp και Amber Herad έλαβε τέλος και ο ηθοποιός δικαιώθηκε απόλυτα για τις κατηγορίες που του επέρριπτε η τότε σύντροφός του για το διάστημα που ήταν μαζί. Παρόλο που ήδη φαίνεται πως διασκεδάζει και απολαμβάνει την ελευθερία του, ο ίδιος δεν ξεχνάει ποτέ τον κόσμο που τον στήριζε όλο αυτό το διάστημα.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok έφτιαξε ένα βιντεάκι με στιγμές από τις διάφορες στιγμές εντός της δικαστικής αίθουσας και έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια για όλη την αγάπη του κόσμου, ενώ μάλιστα το δημοσίευσε το απόγευμα της Δευτέρας 6/6. Έκτοτε, συγκέντρωσε 4 εκατομμύρια νέους ακόλουθους και η ανάρτηση αυτή έγινε viral.

Η ανάρτηση του Johnny Depp στο Tik Tok μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με την Amber Heard

«Σε όλους τους πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Έχουμε πάει παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά.

Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά απογοητεύομαι που δεν μπορώ να πω ευχαριστώ με κάποιον τρόπο, παρά μόνο λέγοντας... ευχαριστώ. Λοιπόν, σας ευχαριστώ. Έχετε την αγάπη και τον σεβασμό μου. Τζόνι Ντεπ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

''Άδειασμα'' δίχως αύριο για την Amber Heard - Πασίγνωστη εφημερίδα την ''κατακεραύνωσε''

Να τονίσουμε εδώ πως η ηθοποιός είχε γνωστοποιήσει την παρενόχληση της μέσα από ένα κείμενο, που δημοσιεύτηκε στην washington post και οι τελευταίες εξελίξεις, μετά την αθώωση του Τζόνι αναφέρουν πως η εφημερίδα αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο τότε κείμενο του 2018, και να προσθέσει συντάκτης μια νέα και πολύ σημαντική για την υπόθεση παράγραφο.

«Σημείωση συντάκτη, 2 Ιουνίου 2022: Το 2019, ο Johnny Depp μήνυσε την Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση λόγω του κειμένου γνώμης του 2018. Την 1η Ιουνίου του 2022, μετά τη δίκη στο Fairfax, οι ένορκοι βρήκαν τη Heard υπόλογη σε τρεις κατηγορίες για τις παρακάτω δηλώσεις, οι οποίες ισχυρίστηκε ο Depp ότι ήταν ψευδείς και συκοφαντικές:

1) ‘Μίλησα ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση και αντιμετώπισα την οργή της κουλτούρας μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει.'

2) ‘Πριν δύο χρόνια, έγινα δημόσια φιγούρα εκπροσωπώντας την ενδοοικογενειακή βία και ένιωσα την πλήρη δύναμη της οργής της κουλτούρας μας για τις γυναίκες που μιλούν ανοιχτά.

3) ‘Είχα τη σπάνια θέση να δω, σε πραγματικό χρόνο, πώς οι θεσμοί προστατεύουν τους άντρες που κατηγορούνται για κακοποίηση’. Οι ένορκοι βρήκαν ξεχωριστά ότι ο Depp, μέσω του δικηγόρου του, Adam Waldman, δυσφήμισε τη Heard σε μία από τις τρεις κατηγορίες στην ανταγωγή της».

Amber Heard