Τρομερή η ομοιότητα τους - H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε φωτογραφία με την μητέρα της

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρομερή η ομοιότητα τους -  H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε φωτογραφία με την μητέρα της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στα social media μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η ίδια όπως είναι λογικό βιώνει μια αρκετά όμορφη περίοδο καθώς πέρα από τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της, τα επαγγελματικά της πάνε εξίσου καλά (δείτε εδώ το επόμενο επαγγελματικό της βήμα).

Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια το απόγευμα της Τρίτης (7/6) δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία απαθανάτισε το αγαπημένο της πρόσωπο, την μητέρα της. Συγκεκριμένα, η μητέρα της έχει κατέβει στην Αθήνα από την Ρόδο όπου οι δυο τους έχουν αρκετό χρόνο να περάσουν μαζί. Όπως θα δείτε και εσείς οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Έτοιμοι για γίνουν γονείς Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει τα δύο τελευταία χρόνια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, με το ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γάμο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι φίλοι τους ήδη λένε ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί.

«Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια», ανέφερε χαρακτηριστικά πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Πολλοί κάνουν λόγο και για τον ερχομό ενός παιδιού: «Και οι δύο θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Νιώθουν έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μωρό, χωρίς όμως να βιάζονται. Αυτά εξάλλου είναι θέλημα Θεού.

Από τις πρώτες μέρες που αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι μαζί, η Κωνσταντίνα μετακόμισε ουσιαστικά στο σπίτι του. Το δικό της διαμέρισμα στη Βούλα δεν το άφησε όμως ποτέ. Πλέον οι μόνοι που μένουν εκεί είναι οι γονείς της και η αδελφή της όταν έρχονται από τη Ρόδο».

undefined