Η Χριστίνα Τσάφου απέρριψε έναν τρίτο κύκλο του "Καφέ της Χαράς"

Ποιος είναι ο λόγος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Χριστίνα Τσάφου απέρριψε έναν τρίτο κύκλο του

Το πρωί της Τρίτης (7/6) η Χριστίνα Τσάφου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τον ρόλο της Χάιδως στο Καφέ της Χαράς (δείτε εδώ πως είναι σήμερα η άτακτη Ματούλα) που την έχει "στιγματίσει" ενώ από την άλλη αποκάλυψε και την μεγάλη της αγάπη που είναι το ψάρεμα.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Τσάφου

«Ακόμα όταν κυκλοφορώ έξω, με φωνάζουν Χάιδω. Παρόλο που έχω κάνει πάρα πολλές σειρές και πετυχημένες. Έκανα 22 χρόνια θέατρο και δεν είχε τύχει να κάνω τηλεόραση. Ήρθε ο Ρώμας με την Χατζησοφιά, με είδαν σε μια παράσταση και για αυτό με πήραν.

Ο Χάρης είναι σπουδαίος και καταπληκτικός άνθρωπος. Νιώθω τυχερή που τον γνώρισα κι έχουμε αυτήν την αγάπη μεταξύ μας. Κατά τη γνώμη μου έχει κλείσει ο κύκλος του Καφέ της Χαράς. Έχουν πάρει άλλη τροπή τα πράγματα στη ζωή αυτών των ανθρώπων, όπως είδαμε.»

"Αηδία μου έχει προκαλέσει, πολύ σκοτεινό πράγμα!" - «Καταπέλτης» η Χριστίνα Τσάφου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 2/3, μίλησε η αγαπημένη στο κοινό και ταλαντούχα Χριστίνα Τσάφου. Λόγω των ημερών και καθώς πλησιάζουν οι μέρες για να ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ήταν επόμενο να ερωτηθεί και η ηθοποιός.

Είναι γνωστό άλλωστε πως οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν πολλάκις, επομένως μπορεί να έχει κάποια άποψη και να τοποθετηθεί επί του θέματος, όπως έχουν κάνει και άλλοι συνάδελφοι του Πέτρου Φιλιππίδη τον τελευταίο καιρό.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές. Γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί στο θέατρο.

Ένιωσα θλίψη, κρίμα, κρίμα! Ένας άνθρωπος που τα είχε όλα, ξαφνικά βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Λυπάμαι πάρα πολύ. Λυπάμαι για όλη αυτή την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Απίστευτο.

Είχε πολλά νεύρα ο Πέτρος, ήταν χειμαρρώδης, ασυγκράτητος κάποιες φορές, πάνω στη δουλειά, πάνω στην πρόβα. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που ποιος μπορεί να το φανταστεί; Πολύ σκοτεινό πράγμα. Αυτά είναι εγκλήματα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Τσάφου και στην ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του ήταν σαφής:

Όχι, όχι δεν θα συνεργαζόμουν. Δεν θα συνεργαζόμουν γιατί όλο αυτό το πράγμα μου έχει προκαλέσει αηδία.