Η Κάτια Ταραμπάνκο "έριξε" το instagram - Η ανάρτηση με ολόσωμο μαγιό που "κόβει" την ανάσα

Παραμένει εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Κάτια Ταραμπάνκο

Μπορεί να έχει γίνει ένας "χαμός" σχετικά με τα προσωπικά της Κάτιας Ταραμπάνκο ωστόσο η ίδια φαίνεται να μην πτοείται μετά από τις "αιχμηρές" δηλώσεις του πρώην της. Το γνωστό μοντέλο είναι αρκετά ενεργό μέσα από τα social media όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η ίδια με αφορμή την άνοδο της θερμοκρασίας έχει ξεκινήσει για τα καλά τα μπάνια στην θάλασσα μιας και είναι η μεγάλη της αγάπη. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να φορτίσει τις μπαταρίες της στη Σαντορίνη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει με ποιον βρέθηκε στο κυκλαδίτικο νησί.

Μάλιστα, δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες με το ολόσωμο μαγιό της όπου "έριξε" το insatgram μιας και στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν θα παίξει wcselfie από χολιντέις, τζάμπα πήγαμε».

Η ανάρτηση της Κάτιας Ταραμπάνκο

Κάτια Ταραμπάνκο με μαγιο

Η Κάτια Ταραμπάνκο ποζάρει με μαγιό

Αρετουσάριστη φωτογραφία της Κάτιας Ταραμπάνκο

''Σάλος'' στο instagram με τις φήμες περί απιστίας - Η Ταραμπανκό ''άδειασε'' follower της με ένα σχόλιο

Το όνομα της Κάτιας Ταραμπανκό βρίσκεται για άλλη μια φορά στο προσκήνιο καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστό, πως ανάμεσα στη σχέση, που είχε με τον Δώρη Κωνσταντόπουλο μπήκε τρίτο πρόσωπο. Για την ακρίβεια ο ίδιος υποστηρίζει πως το μοντέλο τον απάτησε, επαναλαμβάνοντας ένα μοτίβο, μιας και εκείνοι έτσι γνωρίστηκαν.

Ο tattoo artist θέλησε να μιλήσει για το γεγονός δημόσια ως καλεσμένος στο Super Κατερίνα και μετά τα όσα ανέφερε έγινε ένας μικρός χαμός για το τι τελικά συμβαίνει και αν τελικά η γυναίκα απίστησε, θα πρέπει να γίνεται δημόσια θέμα.

Είναι φανερό πως το ζήτημα είναι αμφιλεγόμενο, αφού μετά το post που έκανε η Κάτια στο instagram είδαμε να ξεσπάνε οι ακόλουθοι της και να την προσβάλλουν. Εκείνη όμως δεν το άφησε έτσι αυτό, αφού όχι μόνο διαβάζει όλα όσα της γράφουν, αλλά φρόντισε και να απαντήσει σε ένα σχόλιο που την ενόχλησε.

Κάτια Ταραμπακό - απάντηση στο instagram