Στιγμές ευτυχίας για ηθοποιό του Τατουάζ - Περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Λίγους μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για ηθοποιό του Τατουάζ - Περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η Τατιάνα Μελίδου έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Τατουάζ. Φέτος είχαμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε στη σειρά «Μόλις Χθες» του ΣΚΑΪ, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από μερικούς μήνες.

Πλέον ωστόσο η ηθοποιός αποφάσισε να βάλει ένα προσωρινό φρένο στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς εκείνη και ο σύζυγός της, Ιωάννης Μαμάρας, περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβρη του 2021 στο Παρίσι και έκτοτε μοιράζουν την καθημερινότητά τους ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ζυρίχη καθώς ο σύζυγος της ηθοποιού εργάζεται εκεί ως τραπεζικός.

Οι λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης της Τατιάνας Μελίδου από το Τατουάζ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, η ηθοποιός βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και έτσι έχε αποφασίσει να απέχει για λίγο από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Το ίδιο θα κάνει άλλωστε και μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι μένει μόνιμα στη Ζυρίχη, σε μία πολύ ήρεμη περιοχή της πόλης, ενώ έχουν αρκετό χρόνο για τους δυο τους.

Τατιάνα Μελίδου εγκυμοσύνη

Λίγα λόγια για την Τατιάνα Μελίδου

Η Τατιάνα Μελίδου είναι ηθοποιός. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η ιστορία του Πρίγκιπα της Κούμπα Τάντι (2018), Ωνάσης-Τα θέλω όλα (2019), Όρνιθες (2020), Μελάχρα ή Το Λουλούδι της Φωτιάς (2019). Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Το Τατουάζ (2017) και στο Μόλις Χθες (2022).

«Η υποκριτική προέκυψε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Παιδί ακόμα λάτρευα το θέατρο, τη μουσική, το τραγούδι και ονειρευόμουν όταν μεγαλώσω να γίνω ηθοποιός. Δεν θυμάμαι να θέλησα ποτέ να γίνω κάτι άλλο και ακόμα και σήμερα προσπαθώ να σκεφτώ ποιο άλλο επάγγελμα θα με έκανε τόσο ευτυχισμένη. Ό,τι σπούδασα στο πανεπιστήμιο ήταν καθαρά χατίρι των γονιών μου τους οποιους και υπερευχαριστώ για την στήριξη τους σε αυτό που τελικά αποφάσισα να κάνω.

Γενικά δεν θεωρώ πως μετράμε και πολύ ως επαγγελματίες καλλιτέχνες στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι μας θεωρούν ρομαντικούς χομπίστες που καταπιανόμαστε μ' ένα επάγγελμα ασταθές και ψυχοφθόρο. Και ως ένα σημείο είναι αλήθεια μόνο που δεν είμαστε χομπίστες. Είμαστε επαγγελματίες που έχουμε σπουδάσει και αφιερώσει άπειρες ώρες σκληρής δουλειάς για να μπορέσει ο θεατής ν' απολαύσει ένα ωραίο θέαμα», είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της.