Κατερίνα Παπουτσάκη: Στα 43 της έχει κορμί - φέτες που θα ζήλευε η κάθε 20άρα

Η φωτογραφία της ηθοποιού με το μπικίνι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κατερίνα Παπουτσάκη: Στα 43 της έχει κορμί - φέτες που θα ζήλευε η κάθε 20άρα

Μπορεί η Κατερίνα Παπουτσάκη να έφτασε τα 43 και να έχει γεννήσει δύο παιδιά, ωστόσο ο χρόνος και οι τοκετοί δε φαίνεται να άγγιξαν τη σιλουέτα της. Έτσι εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε για μερικές καλοκαιρινές βουτιές, μην παραλείποντας φυσικά να ανεβάσει και φωτογραφίες της από την παραλία, με τις οποίες μείναμε άφωνοι από το πόσο καλά διατηρείται μετά από όσα πέρασε.

Η ηθοποιός έχει δηλώσει και σε παλιότερη συνέντευξη ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρε 16 κιλά ενώ στην δεύτερη όπου έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι 25(δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό γιό της). Πάντως φαίνεται ότι μετά από σωστή δίαιτα κατάφερε να τα χάσει και παραμένει μία κούκλα, αφού και στη φωτογραφία που ανέβασε διαγράφονται οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της.

Οι καλοκαιρινή φωτογραφία με το κορμί της Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με μαγιό και κορμί - φέτες

Έκανε τατουάζ για τα παιδιά της - Η συγκινητική ανάρτηση

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως αποφάσισε να κάνει ένα υπέροχο τατουάζ στο σώμα της για τα δύο παιδιά της.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να χτυπήσει στα πλευρά της, τις ημερομηνίες γέννησης των παιδιών της, του Μάξιμου και του Κίμωνα.

Μάλιστα αυτό δεν ήταν το μόνο τατουάζ που έκανε στο σημείο η Κατερίνα Παπουτσάκη, καθώς δίπλα στις ημερομηνίες γέννησης των παιδιών της, έβαλε και ένα χαμογελάκι.

Η ίδια άλλωστε είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει πολλές δραστηριότητες με τα παιδιά της (δείτε εδώ την ανάρτηση της από την επίσκεψή τους στο μουσείο).