Γεροντιδάκης - Κωνσταντοπούλου: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους! Full in love το ζευγάρι

Ζουν έναν όμορφο έρωτα που γεννήθηκε στα γυρίσματα των Άγριων Μελλισών

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γεροντιδάκης - Κωνσταντοπούλου: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους! Full in love το ζευγάρι

Έναν χρόνο μετά την έναρξη της σχέση τους, ο Γιώργος Γεροντιδάκης πρωταγωνιστής των «Άγριων Μελισσών» και η Άσπα Κωνσταντοπούλου μακιγιέζ της σειράς, έκαναν το μεγάλο βήμα και πλέον συγκατοικούν. Όλα δείχνουν να προχωρούν γρήγορα για το ερωτευμένο ζευγάρι, καθώς η σχέση τους φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα πολύωρα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς.

Η σχέση τους προχωράει γοργά, ωστόσο θέλησαν αρχικά να την κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα. Τα Χριστούγεννα παρ' όλα αυτά δημοσίευσαν μια τρυφερή φωτογραφία από το σπίτι τους(δείτε εδώ) .Το περσινό καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές στη Νάξο και στην Αστυπάλαια, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να προγραμματίζουν τις ημέρες χαλάρωσης και ηρεμίας και γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Η νέα φωτογραφία που ανέβασε το ζευγάρι Γεροντιδάκης - Κωνσταντοπούλου από τη συγκατοίκηση

Πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός και η σύντροφός του ανέβασαν σε post τη ρομαντική θέα του ολόγιομου φεγγαριού, το οποίο απόλαυσαν αγκαλιά ενώ η Α. Κωνσταντοπούλου ακολούθησε απαθανατίζοντας την ίδια θέα από το παράθυρο στο φως του ήλιου και ζευγάρι περιστέρια γράφοντας «Love in in the air».

Το μακιγιάζ της Κωνσταντοπούλου στα γυρίσματα

Η Άσπα Κωνσταντοπούλου σε φωτογραφία με τον Γεροντιδάκη που δε φαίνεται

«Δεν νιώθω ακόμα αρκετά έτοιμος για να κάνω παιδί»

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» είχε βρεθεί πριν καιρό καλεσμένος, ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια αναδρομή και αναφέρθηκε για την ζωή του, τις πρώτες του δουλειές αλλά και για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου πρωταγωνιστεί.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ως πρώτος και μεγαλύτερος αδελφός οφείλω να προσέχω τα αδέλφια μου. Βέβαια βοηθάμε ο ένας τον άλλον», είπε για τη σχέση με τα αδέρφια του. Και συνέχισε λέγοντας:

«Ο γάμος είναι μια επισημοποίηση, ένα γλέντι για τους άλλους. Δεν είναι αναγκαστικό. Είναι μια κουραστική μέρα για τους νεόνυμφους. Όχι, εμένα μου αρέσει να περνάω καλά στη ζωή μου χωρίς να βάζω ταμπέλες, να περνάω ωραία με σοβαρά πράγματα τα οποία αύριο μεθαύριο μπορούν να επισημοποιηθούν ή και όχι».

Και κατέληξε: «Επειδή έχω υπάρξει σε χωρισμένη οικογένεια, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ο γάμος. Δεν νιώθω ακόμα αρκετά έτοιμος για να κάνω παιδί».