Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Οι απίστευτες δηλώσεις του Αθερίδη για την Δήμητρα Παπαδοπούλου - «Δεν είναι έτσι ηθοποιός…»

Όσα ανέφερε για τη συνεργασία τους στο “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”

Οι απίστευτες δηλώσεις του Αθερίδη για την Δήμητρα Παπαδοπούλου - «Δεν είναι έτσι ηθοποιός…»
News 08.06.2022 09:46
Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τον Κρατερό Κατσούλη, δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day με αφορμή τη συνέντευξη τύπου της παράστασης που πρωταγωνιστούν, έκανε και ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση, για τη φίλη του Δήμητρα Παπαδοπούλου και τη συνεργασία τους, αλλά και για την επιτυχία στη ζωή του.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη

«Η επιτυχία σε μένα ήρθε στα 35 μου, η κόρη μου ήταν δέκα χρονών. Ήμουν πολύ ισορροπημένος και πήρα μόνο χαρά από αυτό», λέει ο Θοδωρής Αθερίδης και σχετικά με την παράσταση ανέφερε: «Θα δούμε να περνάει από μπροστά μας ότι έχουμε ζήσει τα τελευταία τρία χρόνια».

«Η Δήμητρα είναι ένα πρόσωπο που δεν είναι έτσι ηθοποιός… ηθοποιένιος. Δεν είναι μια γυναίκα, η οποία ξέρει ότι πρέπει να πάει στο θέατρο τις τάδε ώρες όλη τη σεζόν. Στο “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς” τη βρήκα έτοιμη, κατεστραμμένη».

«Η επιτυχία σε μένα ήρθε στα 35 μου, η κόρη μου ήταν δέκα χρονών. Ήμουν πολύ ισορροπημένος και πήρα μόνο χαρά από αυτό» ανέφερε κλείνοντας ο ηθοποιός.

Πρωταγωνιστεί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου μετά από 20 χρόνια

Το βράδυ της Δευτέρας 9/5 πραγματοποιήθηκε συναυλία για τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης και εκεί βρέθηκε η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και συνάντησε τον Θοδωρή Αθερίδη. Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στο αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι της σειράς «Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς».

Ο Θοδωρής Αθερίδης κολάκευσε την φίλη και συνάδελφό του Δήμητρα, με τα λόγια του, ενώ ξεκαθάρισε και αν ποτέ θα δούμε νέα επεισόδια της πολυαγαπημένης μας σειράς.

«Εγώ με την Δήμητρα Παπαδοπούλου θεατρικά στη σκηνή πρώτη φορά θα βρεθούμε μαζί μετά το Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς. Συνεννοούμαστε με τα μάτια τόσο πολύ που σχεδόν την φοβάμαι αυτή τη συνεργασία. Να τα καταφέρουμε να τα πούμε κιόλας γιατί όταν κάναμε το Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς, αυτό που έβλεπε ο κόσμος ήταν η εικοστή λήψη, γιατί στις προηγούμενες 19 γελούσαμε», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης και συνέχισε:

«Δεν νομίζω να ξαναδούμε το Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς. Δεν είναι κάτι που κυρίως αφορά τη Δήμητρα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θοδωρής Αθερίδης σε Μενεγάκη: «Απορίας άξιο πώς κατάφερες να είσαι η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης»

Θοδωρής Αθερίδης: Εξομολογήθηκε πρώτη φορά - «Το αντιμετώπισα με φάρμακα...»

Share