Ντυμένη στα λευκά και με το σύντροφο της στο πλευρό της - Έγινε νονά στην Κρήτη η Πάολα

Ανανεωμένη και ευτυχισμένη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ντυμένη στα λευκά και με το σύντροφο της στο πλευρό της - Έγινε νονά στην Κρήτη η Πάολα

Νονά στην Κρήτη έγινε η Πάολα, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της (με τον οποίο γράφτηκε πως παντρεύτηκαν)! Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στο νησί βαφτίζοντας την κόρη καλώ φίλων της, του Αποστόλη και της Κατερίνας Νικηφόρου, παίρνοντας το όνομα Αλίκη.

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στη Σκαλέτα Ρεθύμνου και η καλλιτέχνης τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, όχι μόνο λόγω του ότι είχε στο πλευρό της τον σύντροφό της, αλλά και επειδή έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο λευκό σύνολο της.

Η εμφάνιση της Πάολα στα βαφτίσια

Η Πάολα επέλεξε να φορέσει λευκή παντελόνα με ίδιου χρώματος μπλούζα και λευκό επίσης σακάκι, ενώ το σύνολο της ολοκλήρωσε με μπλε ιλεκτρίκ χοντρά πέδιλα. Η τραγουδίστρια πολλές φορές έχουμε δει να πραγματοποιεί εμφανίσεις που αποσπούν πολλά σχόλια.

Που έχει κάνει πλαστική;

Η Πάολα είναι μια από τις πιο "εκρηκτικές" γυναίκες της εγχώριας showbiz καθώς κάθε φορά καταφέρνει να "κεντρίζει" τις εντυπώσεις με την εξωτερική της εμφάνιση. Ωστόσο, κατά καιρούς έχει ακουστεί πως η γνωστή τραγουδίστρια έχει προχωρήσει σε πλαστικές επεμβάσεις. Αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν πως μοιάζει με την κόρη της, Παολίνα, πως είναι πλέον η ομοιότητά τους;

Μάλιστα, η ίδια δεν έχει διστάσει να κάνει και την δική της αποκάλυψη μιας και πριν από λίγο καιρό είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Down Town όπου μεταξύ άλλων είχε παραδεχτεί πως είχε "πειράξει" μόνο ένα σημείο στο πρόσωπό της. Άραγε σε ποιο είναι;

Το πραγματικό πρόσωπο της Πάολα πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Τι έχεις κρατήσει από τον μπαμπά σου;

Τα πάντα. Τον ίδιο. Δεν λέω «ο μπαμπάς μου ήταν», λέω «ο μπαμπάς μου είναι». (Μου δείχνει στον απέναντι τοίχο της φωτογραφίες του). Μα, δεν είναι κούκλος; Πανέμορφος άντρας! Κάποιοι μου είπαν ότι μοιάζει με τον Antonio Banderas. Δεν ήξερα ποιος είναι και χτύπησα στο youtube να τον δω. Είναι καλλονός ο μπαμπάς! (Στρέφει το βλέμμα της αλλού και με ξανακοιτάει). Είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου είμαι εγώ! Είμαστε ίδιοι.

Τι εννοείς;

Τα φρύδια, ας πούμε. Σου αλλάζουν όλο το πρόσωπο. Για μένα έχουν πει ότι έχω κάνει πλαστικές. Ότι τα άλλαξα όλα πάνω μου κι ότι είμαι «πλαστική». Το ξέρω. Είναι ψέματα όμως.

Σε ενοχλεί που το λένε;

Πολύ. Ξέρεις γιατί; Γιατί έχω κάνει πλαστική μόνο στο στήθος μου, δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι η αλήθεια. Αν είχα κάνει και κάτι άλλο, θα το ομολογούσα, αλλά δεν δέχομαι να μου χρεώνουν ψέματα. Είναι κρίμα. Ok, το συνήθισα αυτό. Η μαμά μου, όμως, γίνεται θηρίο μ’ αυτό. Είναι η κλασική μαμά που θέλει να μπει μπροστά γιατί αδικούν το παιδί της. Θυμώνει και με άλλα βέβαια…