«Όταν ήμουν μικρός με...» - Όλη αλήθεια για τη σχέση του Απόστολου Ρουβά με τον αδερφό του, Σάκη

Υπάρχει κάτι που τους χωρίζει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν ήμουν μικρός με...» - Όλη αλήθεια για τη σχέση του Απόστολου Ρουβά με τον αδερφό του, Σάκη

O Aπόστολος Ρουβάς είναι ένα πρόσωπο, του οποίου το όνομα ακούστηκε αρκετά τελευταία καθώς μετά τη συμμετοχή του στο Survivor 5 τον έμαθε πολύς κόσμος, σαν παίκτη και προσωπικότητα, αφού κατάφερε να δημιουργήσει τη δική του σφραγίδα.

Ο μάγειρας είναι γνωστός πως είναι ένας από τους αδερφούς του Σάκη Ρουβά, ωστόσο κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο δεν εκμεταλλεύτηκε στο ελάχιστο τη σχέση του αυτή. Αντίστοιχα και ο τραγουδιστής δε μίλαγε για εκείνους, παρά μόνο έκανε μία λιτή ανάρτηση, όταν ο αδερφός του αποχώρησε.

Μέχρι λοιπόν να επιστρέψει ο Απόστολος στη βάση του, θεωρούσαμε πως κάτι υπάρχει ανάμεσα τους, αλλά μέσα από συνέντευξη, που προβλήθηκε στο Happy Day την Τετάρτη 8/6 έγινε αντιληπτό, πως είναι όλα καλά, απλώς δε θέλει να μπερδεύει ο κόσμος το διαφορετικό των προσωπικοτήτων τους.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά για τον Σάκη Ρουβά

«Μεγάλωσα με τον χαρακτηρισμό “ο αδερφός του Σάκη”. Όταν ήμουν μικρός με ενοχλούσε λίγο αυτό. Όλοι θέλουμε να είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες. Το είσαι ο αδερφός του Ρουβά δεν είναι επάγγελμα αλλά γεγονός», είπε ο Απόστολος Ρουβάς.

«Όταν είπα στον Σάκη...»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 20/5 η Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχτηκε στο «Love it» τον Απόστολο Ρουβά και συζήτησαν για όλα συνέβησαν τους τελευταίους 4 μήνες στο Survivor. Ο γνωστός chef, μεταξύ άλλων ανέφερε ποιους βλέπει στον τελικού του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και την αντίδραση του αδερφού του Σάκη, όταν του είπε ότι θα συμμετέχει στο ριάλιτι.

Ο Απόστολος Ρουβάς παραδέχτηκε πως στην αρχή δεν περίμενε να μείνει στο παιχνίδι για περισσότερους από 2 μήνες. Στην αρχή μάλιστα είχε πιεστεί τόσο που ήθελε να φύγει πάνω στον μήνα, γιατί τα βρήκε πολύ «σκούρα» στο παιχνίδι. Ενώ με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να νιώθει καλύτερα.

Στη συνέχεια μίλησε για την πρώτη αντίδραση του αδερφού του, Σάκη όταν του ανακοίνωσε ότι θα μπει στο παιχνίδι. «Χάρηκε γιατί ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ξέρει ότι μου αρέσουν οι έντονες δραστηριότητες και ότι δεν κάθομαι σε ησυχία», ανέφερε ο Απόστολος.