''Ορίστε; Δεν ακούω τίποτα τέτοιο εγώ'' - Η αντίδραση της Παπουτσάκη μετά από ερώτηση για τα επαγγελματικά της

Γιατί ξέσπασε σε γέλια η γνωστή ηθοποιός;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ορίστε; Δεν ακούω τίποτα τέτοιο εγώ'' - Η αντίδραση της Παπουτσάκη μετά από ερώτηση για τα επαγγελματικά της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη έξω από το στούντιο, όπου γυρίζεται η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στην οποία βρέθηκε καλεσμένη χθες το μεσημέρι. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα το πρωί της Τετάρτης 8/6.

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να ερωτήθηκε από τη δημοσιογράφο αν από τη νέα σεζόν θα τη δούμε παρουσιάστρια σε κάποια εκπομπή, καθώς το όνομα της συζητιέται. Η ηθοποιός βέβαια αυτή την περίοδο διανύει στιγμές χαλάρωσης αφού πρόσφατα δημοσίευσε και φωτογραφία με τα παιδιά της από την παραλία(δείτε εδώ το καλλίγραμμο κορμί της).

Τι απάντησε η Κατερίνα Παπουτσάκη για το ενδεχόμενο να τη δούμε ως παρουσιάστρια

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου η αγαπημένη ηθοποιός ξέσπασε σε γέλια και απάντησε:

«Ορίστε; Ακούτε ότι θα κάνω πρωινή εκπομπή; Εγώ δεν το ακούω. Δεν ξέρω τίποτα τέτοιο εγώ. Δε θα παρουσίαζα εκπομπή. Δεν είμαι ειδική γι’ αυτό εγώ»

Η συνέντευξή της στο Καλό Μεσημεράκι

Όπως προαναφέραμε, η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη του Μουτσινά, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την καθημερινότητα της. Ο παρουσιαστής ενθουσιασμένος με την εξέλιξή της και την ενάσχόλησή της με την μουσική την ρώτησε για την απόφασή της να εισχωρήσει και σε αυτό το καλλιτεχνικό πεδίο, την ίδια στιγμή που, όπως φαίνεται, τα παιδιά της δεν εγκρίνουν πολύ τα ακούσματα που παράγει. Το επόμενο διάστημα αναμένονται να κυκλοφορήσουν κι άλλα κομμάτια της ηθοποιού και σίγουρα δεν θα είναι τα μόνα.

«Προστίθενται ρόλοι, αγάπη μου», είπε χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή και πρόσθεσε: «Δεν είναι αυτοσκοπός να πάρεις πολλά views, να γίνεις trend κλπ, είναι ένα πράγμα που απλώς εγώ το κάνω για την ψυχή μου, γιατί μ' αρέσει πολύ και εκφράζομαι μέσα από αυτό και όσο αισθάνομαι ότι έχω να πω κάτι μέσα από αυτό και αισθάνομαι ότι έχει μία αξιοπρέπεια, θα το κάνω. Συγγνώμη ε;»

«Ο Κίμωνας είναι τραγουδιστής εν δυνάμει, γενικώς, είναι ένας ροκ σταρ, μαζί με τον Μάξιμο, ακούνε μέταλ βέβαια, αυτά δεν τους αρέσουν πάρα πολύ», συμπλήρωσε έπειτα για τον τρόπο με τον οποίο οι γιοι της αντιλαμβάνονται την δουλειά της.