Η Νομικού είναι 35 χρονών ενώ ο αδερφός της... - Η διαφορά ηλικίας της Δούκισσας και του Νικήτα

Είναι τρελά ερωτευμένος με γνωστό μοντέλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Νομικού είναι 35 χρονών ενώ ο αδερφός της... - Η διαφορά ηλικίας της Δούκισσας και του Νικήτα

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις ωραιότερες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, ενώ το ήθος της και η προσωπικότητά της, την έχουν ξεχωρίσει και αναδείξει στον χώρο. Ωστόσο τον τελευταίο χρόνο έχει αποστασιοποιηθεί από το «γυαλί» και προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην επιχειρηματικότητα και την προσωπική ζωή.

Οι γονείς της, Ούρσουλα και Νίκος Νομικός είναι πάντα δίπλα της και δίπλα στα εγγόνια τους, τον Σάββα και την Αναστασία, ενώ σαν «χαζοθείος» πάντα εκεί είναι και ο αδερφός της παρουσιάστριας, Νικήτας Νομικός.

Ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, Νικήτας

Ο Νικήτας είναι ο μεγαλύτερος αδερφός της Δούκισσας, καθώς γεννήθηκε το 1985. Ο ίδιος δεν έχει κάνει παιδιά αλλά τον τελευταίο καιρό ο έρωτας τον έχει χτυπήσει κατακούτελα και δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της αγαπημένης του, Άννα Πρέβελιτς (δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες).

Και μπορεί εκείνη να είναι ξανθιά με γαλάζια μάτια, ενώ εκείνος μελαχρινός με καστανά αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο βρίσκονται ανάμεσα στους πιο ωραίους σύγχρονους Έλληνες.

«Όταν ήμασταν πιτσιρίκια, μαλώναμε συνέχεια, αλλά μετά αγαπιόμασταν. Σαν το σκύλο με τη γάτα. Από το Γυμνάσιο και μετά έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου όπως κι εγώ. Κουβεντιάζουμε από επαγγελματικά μέχρι και προσωπικά μου θέματα. Έχουμε δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση.

«Σου έχω ξαναμιλήσει για το δέσιμό μας, την αγάπη μας, τις πλάκες μας και τις βόλτες μας, τις συζητήσεις μας… Ναι, αυτές οι συζητήσεις που διαρκούσαν ώρες ολόκληρες μου λείπουν πολύ», είχε δηλώσει για εκείνον η Δούκισσα.

Δούκισσα -Ουρσουλα -Νικήτας

Η Δούκισσα Νομικού με τον αδερφό της

Δούκισσα και Νικήτας Νομικός

Ο Νικήτας με την αδερφή του Δούκισσα

Τα τρυφερά λόγια της Δούκισσας για την οικογένεια της

«Το σώμα μου έγινε καλύτερο όταν γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια. Με τον Σάββα, επειδή είχα θηλάσει και αρκετό διάστημα, ήμουν δύο κιλά πάνω από τα φυσιολογικά μου.

Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια 9μιση με 10. Δεν μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους, αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δεν θέλει να βγαίνει. Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί.

Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μην μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία πλέον παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της στην εκπομπή The 2night show.