Νικήτας Νομικός και Άννα Πρέλεβιτς full in love - Τα τρυφερά φιλιά πάνω στο λιμάνι της Πάρου

Φουντώνουν οι δημόσιες εμφανίσεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νικήτας Νομικός και Άννα Πρέλεβιτς full in love - Τα τρυφερά φιλιά πάνω στο λιμάνι της Πάρου

Ένα από τα φρέσκα και πολύ λαμπερά ζευγάρια της showbiz είναι ο Νικήτας Νομικός και η αγαπημένη του Άννα Πρέλεβιτς, για τους οποίους οι δημόσιες έξοδοι είναι κάτι σύνηθες και συνεχόμενο τελευταία. Για τις γιορτές του Πάσχα μάλιστα δε θα μπορούσαν να μην αποδράσουν κάπου ρομαντικά οι δύο τους.

Την αποκάλυψη την έκανε το ζευγάρι από μόνο του μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram καθώς έγινε γνωστό πως θα κάνει Πάσχα στην Πάρο. Σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο τους είδαμε αγκαλιά στο λιμάνι του νησιού, με τον Νικήτα να την κρατάει σφιχτά και να τη φιλάει. Απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή και αυτό είναι κάτι, που όσο φαίνεται άλλο τόσο εξομολογείται η κοπέλα σε συνεντεύξεις της, λέγοντας πως έχει βρει το άλλο της μισό.

Σε ερωτικό ταξίδι στην Πάρο ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς

Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το ζευγάρι;

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι τρελά ερωτευμένη με τον Νικήτα Νομικό και δεν το κρύβει. Η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε στην εκπομπή Το Πρωινό, μάλιστα, πως το ζευγάρι ετοιμάζεται για γάμο και αν ακόμη δεν έχει γίνει η πρόταση γάμου, θα συμβεί πολύ σύντομα.

Η νεαρή πρόσφατα είχε μιλήσει για τον σύντροφό της και είχε δηλώσει: «Νιώθω πολύ όμορφα αυτή την περίοδο, αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευγνώμων για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ζω το “τώρα” στο 100% και σκέφτομαι μόνο το “τώρα”. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει όταν πρέπει όπως έχουν συμβεί όλα στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Νιώθω ότι στο πρόσωπο του Νικήτα έχω βρει τον ιδανικό άντρα».

Αν και κρατούν την σχέση τους όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κρύβονται πλέον ούτε από τον φακό των παπαράτσι ούτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, λοιπόν, η οποία πρόσφατα μίλησε για το θέμα της με την ενδομητρίωση, όχι μόνο επιβεβαίωσε τα λόγια της, αλλά μας άφησε σε αναμμένα κάρβουνα για την επερχόμενη πρόταση γάμου.